Lite som en dröm ibland

 Något av det jag gillar allra mest med mitt jobb är att jag kan tänka ut ett plagg och sen göra det till verklighet!! Nästan för bra för att vara sant ju. Just den här toppen och kjolen i en sandfärgad bomulls spets är det sådant plagg:)

Wham top & Mahlia skirt

Ni ska också veta att jag nästan varje dag ( förutom de dagar allt går åt pipan..) känner stor tacksamhet för att jag får ha min hobby som jobb. Få möjligheten att vara bland all kreativitet och härligt kreativa människor och skriva historien om varumärket Valerie. En dröm vore om något av mina barn eller kanske mina systrars barn skulle vilja ta över företaget efter mig/oss men det är ju långt fram! Det är så mycket jag vill göra innan den dagen kommer och jag skulle önska att vi bara kunde göra allt på en och samma gång. Att bygga ett företag tar tid och jag vill inte bygga luftslott utan ett genuint företag med bra siffror som håller i längden.

I dag hämtar farfar och bonusfarmor på förskolan så jag och Johan ska nog hinna en sväng och titta på utemöbler. Om vi har tur så kan vi gå på vår terass i kväll och ni anar inte hur pepp jag är!!

Spana gärna in instastory för att se hur det såg ut i morse. Såg helt galet ut!!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej! Hela din outfit idag är outstanding, färgen wow, så snyggt 👍👍👍

  2. Så himla fin på dig! 😘

  3. Så fint!