Att bli husägare..

 • -I samarbete med Desenio- Att bli husägare innebär ju såklart en mängd olika saker men sak som vi egentligen inte alls tänkt på var väggarna och hur många väggar man har när man bor i hus jämfört med lägenhet!

Hej vänner!

Nu har vi snart bott här i 6 månader, kan inte fatta att det gått så mycket tid redan. Första månaderna handlade mest om att packa upp allt och på alla sätt försöka komma in i alla nya rutiner i att bo här.

Nu är jag så sugen på att bli klar på insidan, köpa hyllor, tavlor och alla möbler vi behöver.

Jag har testat mig fram lite med olika typer av motiv här hemma och landat i att den finaste är kombinationen i vårt hus är det avskalade nordiska med en touch av växter och rena motiv.

Så här ser det ur ovan för sängen just nu och hit för mina tankar mig till tiden då jag och Johan träffades i Los Angeles. Den högra tavlan är köpt nere på Venice boardwalk och de tre vänstra kommer från Desenio. Passar väl bra ovan för sängen tänker jag!

Vill att sovrummet ska kännas harmoniskt och rogivande..

Nere i vårt tv-rum så känns det nordiska ytterligare mer självklart! Jag älskar träd och har några olika motiv med träd i huset, kanske ska det komma en tavla till bredvid i stället för spegeln, vi får se. Man vill ju känna in och se vad som känns rätt!

Och så lite vackra blommor på det!!

Så kul att hålla på och fixa i huset för att hitta sin stil och sätta sin prägel. Ser fram emot sommaren och allt vi ska fixa med här hemma. När vi jobbar mycket både jag och Johan så tar allt såklart längre tid och man behöver tid hemma för att hitta dom rätt lösningarna och möblerna man vill ha.

Just nu i och med detta samarbetet med Desenio så har jag ordnat 25% rabatt till er! ”Koden ”VALERIEAFLALO” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 29-30 maj *Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters”.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Åsa Schölander

  Fint!
  Tack för du gett mig inspration att köpa sänggavelfodralet från Himla😉🌸

 2. Mycket fint. Undrar var du köpt din fina sänggavel ? Har letat länge efter en.

 3. Åh kuddarna med frans så fina, var finns de?!

  1. Valerie Aflalo

   Från Himla:)