Äntligen fredag!!

Vilken vecka vi har haft här alltså!!

Älskar mitt varierande och spännande jobb! Kjol-Valerie ( Ny!) // Skor-Rizzo (Nya!)  Blus-Valerie// Väska-Miu Miu

My godh, jag tror att alla jag känner här i stan har varit mer eller mindre stressade. Det är någon form av pressvecka och tuusen och åter tusen events. Jag har själv hållt i ett event i veckan som gått och sen har det varit fler efter det. Dock har jag avrit tvungen att prioritera de events där mina vänner har hållt i dom, det går inte annars. Jag måste välja ut endast ett fåtal, jag har ju mina andra verksamhet att tänka på och den går alltid först

  Först hade Andrea en lunch hemma hos sig för att fira samarbetet mellan Smeg och Dolce gabbana, ni kanske kan se mönstret på dom olika produkterna här bakom. Riktigt coola och med massor av färg. Kul samarbete, gillar när varumärken går över gränserna för att skapa spännande produkter.

 Andrea bor i ett superfint hus på Lidingö och man märker att hon jobbar med inredning. Hon får liksom till den där sista touchen av mysighet och hemkänsla hela vägen! 

 Vi åt en smarrig lunch som Pontus in the city stor för, babblade och hade det allmänt trevligt tills jag var tvungen att åka tillbaka till kontoret! Hade ju ett eget event för Grom som jag ska visa mer av snart här på bloggen.

Älskar den här klänningen och så ledsen att den tog slut samma dag den kom in i butiken men så är den ju faktiskt en av de finaste klänningar vi haft också. Så nöjd med den.

Järngänget!!!

I går var jag sedan på Susannes frukost som hon hade på NK och Rizzo för att fira in att den nya snygga skoavdelningen öppnar där. Jag måste säga att jag blev glatt överraskad, för den är riktigt snygg och håller internationell klass med allt vad det gäller inredning och bekvämligheter.

Tillbaka på Valerie the office ett par timmar för att sen åka på en efterlängtad middag med avsmakningsmeny! Kan inte minnas när jag gjorde det sist och det är verkligen en upplevelse utan dess like..rätt efter rätt kommer in som är en godare än den andra!!

Middag på Aloe med Johans bonusbror och flickvän, så mysigt!! Detta var det absolut första men fick. Tog en paus från fotandet sen och bara njöt av den ljuvliga maten..

Nu väntar fest här hemma för Nicoletta som fyller 12 år i sommar. Vi firar idag för under sommaren är många borta på semestrar och då är det ju inte så kul att ha kalas. Tårtor har fixats och ballonger har blåsts upp. Dags att sätta fart mao!!

I morgon väntar Guldtuben och jag ska vara med, berättar mer om det i morgon men jag kan säga såhär mycket att jag ska vara med i sändningen och börjar bli lite nervös nu…

Stay tuned!!

Kram å ha en underbar fredag!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Det är så roligt att få hänga med dig på allt kul via bloggen, älskart!
  Du inspirerar så mycket, och dina kläder är SÅ fina. Beställde hem One top i vitt, som jag ska inviga imorgon, love it!

  Önskar dig en lovely helg, hoppas du hinner njuta lite i solen! Här på västkusten har vi badat i havet varje dag i nästan tre veckor och vattentempen har under den tiden ökat från 9 (!!) till 20 grader 🙂 Underbart!

  1. Valerie Aflalo

   Mega tack!! Blir så glad ska du veta. Ha en toppenhelg det är helt galet fint väder!!Älskar det

 2. Önskar er en härlig helg! Tack för din härliga inspiration på många sätt o vis!

  1. Valerie Aflalo

   Tusen tack och detsamma!!

 3. Härlig blogg du har Valerie, blir alltid inspirerad när jag kikar in. Vilken fin jeanskjol du har på dig. Letar efter en sådan, var är den ifrån?

  1. Valerie Aflalo

   Du menar den svarta kjolen? I så fall från Valerie:)

 4. hej jag menar den svarta med ett sprund framtill och avklippt kant på bild 7. Den fina glittriga känner jag igen som din, har den i orange 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Ahhh ja just det!:) denr från HM men förra året! Kram

   1. Tack för svar snälla du.