En ny smart beauty tjänst som du kommer att älska!!

– I samarbete med Glamlin-

I dagarna lanserades den nya och smarta online tjänsten Glamlin en virtuell Beauty tjänst som hjälper dig bli expert på dig själv!

Framförallt då när det gäller hud och hår och alla dina skönhetsbestyr. För visst saknar man att få objektiv hjälp från någon som helt utefter dina behov hjälper dig i rätt riktning helt oberoende av varumärke. Man vill ju bara gå till någon och säga, vad behöver jag och vad passar mig, men vart hittar man den personen? Och nu finns det!!

Man älskar ju när nya smarta tjänster kommer som också underlättar och gör vardagen lite bättre.

Det är superenkelt också.

Tidspressad som jag alltid är gjorde jag allt detta på mindre än 10 min när jag tog mig mig en paus på jobbet!

Jag gjorde såhär.

Jag gick in på Glamlins sida och svarade på de frågor som ställs där, det är allt ifrån hud, hår och makeup rutiner. Jag fick tex fylla i vad jag har för hud typ, vilken kvalitet mitt hår har och vilka min behov med make up är. Mot slutet fick jag fylla i en maxgräns för mina inköp och slutligen fick jag fylla i om jag främst sökte ekologiska produkter eller kunde tänka mig en blandning..

Efter en liten stund hör en hudterapeut av sig på messenger med ytterligare frågor speciellt till mig.

 Därefter gick vi igenom lite mer exakt vad mina behov är. Jag kände att jag speciellt ville fokusera lite extra på mitt hår som jag försöker spara ut men även på lite ny make up och kanske lite ny hudvård inför sommaren. Man vill ju ha den där sommar ”glowen” ni vet;)

Har huden allt den behöver eller fattas det något? Jag beskrev kort hur den känns på morgon och kväll och efter tvätt. Just nu lite torrt..Vilken makeup håller bäst hela dagen och finns det någon hårolja som är perfekt för just mig med slingat lite torrt hår?

Måste säga att jag nu är SÅ pepp på att få hem mina produkter och särskilt nu när det är helt anpassat efter mig och inte bara ett varumärke. Läs mer om Glamlin här och hur du lätt kan komma igång:)

Toppen tycker jag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *