Sisters…

Som ni kanske vet så är ju jag ju den äldsta i en syskonskara på tre tjejer. Mellan min yngsta syster Ariane och mig är det 14 år och mellan min mellersta syster Celine är det 4. Vi jobbar alla i bolaget Valerie och jag måste säga att det är så kul att driva bolaget ihop!!

Sisters are friends forever…

Så är det verkligen här med oss och så är vi ju även kollegor forever då..;) Ariane kom in i bolaget för något år sen men åkte sedan till Japan för att plugga japanska men har ju modeintresset precis som jag med hemifrån.

Nu skulle jag faktiskt vilja göra lite reklam för henne här.

För min duktiga syster är ju även personal shopper på Mood och det är alltså en gratistjänst där man kan få hjälp med att styra upp sin garderob så att man gör rätt inköp inför sommaren eller om du behöver hjälp med något annat. Här kan du hitta henne!

Nu ska jag snart iväg på ett event med Läkare utan gränser och min fina vän Nina, känns viktigt! Ses i morgon!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *