Balkonglådor in the making..

 Tog tag i vårt lilla balkongprojekt även om den inte ännu är helt klart. Vi ska ju gjuta ett golv där uppe så att man kan vara där utan att pappen som ligger där ( takpapp) inte följer med in så fort man är där..den smular liksom av sig! 

 Balkonglådorna köpte jag på Granit och blommorna på plantagen och nu minns jag faktiskt inte namnet på dom. Haha..någon av er kanske vet?

 Leonie hjäper till..

 Vattnade och planerade så fint med mig:)

  

Vart riktigt fint faktiskt! Hade nog tänkt mig svarta blommlådor först men det hittade jag inte tyvärr. Måste ändå säga att silver blev lite ljusare och det passade bra till det svart och grå.

Vad har ni för balkonglådor, ni som har balkonger alltså?

Blir en snabblunch framför datorn här idag. Dagen är fullproppade med möten och olika uppdrag..men kul och jag känner mig pepp.!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Jag har samma balkonglådor ihop med ett litet blombord och vattenkanna i samma material, tycker det är så fint! Gillar även klassiska lerkrukor och tycker Ulriksdals slott har de finaste 😊 Kram!

 2. Blommorna heter stjärnöga, har likadana 👍

  1. Valerie Aflalo

   Ja just det!! Tack🌸🌿

 3. Jättefint! Lite hängande murgröna in i mellan kan också passa. Är galet förtjust i murgröna både inne och ute:)
  Tänk på att zink/plåt krukor och blomlådor blir väldigt varma i solen. Så glöm inte att vattna ofta, ibland två gånger om dagen tom om de har sol under större delen av dagen.
  Fortsatt fin helg och tack för en härlig blogg!

  1. Valerie Aflalo

   Tack för tips! Stod faktiskt och höll i murgröna till men kunde inte bära mer.. får nog bli en tur till!!

 4. Så fint det blir du har öga för det sköna. Lade dock märke till din snygga ”hemma” outfit med jeans shorts och t-shirt. Var kommer dom ifrån? Kram

  1. Valerie Aflalo

   Tack!! Dom är från Hm men något år gamla, toppen köpte jag i Cannes på en liten butik där..;)