Mitt bästa beauty treat!

Bestämde mig i sista minuten för att jobba hemma idag. Jag har en hel del att skissa och lite bilder att ta för ett jobb så det känns skönt med lite lugn och ro. Vi är ju ganska många på kontoret nu och även om jag gillar att vi är många där så får jag mer gjort när jag sitter här.

I går var jag på en ansiktsbehandling på min lunch. Jag försöker få till några stunder för mig själv lite då och då och har några saker som jag speciellt tycker om. Nu har jag inte varit på ansiktsbehandling på säkert ett år så det behövdes verkligen! Jag går ofta till Maria som jag lärde känna genom barnens förskola. Hon driver sin egna salong Del Carmen Skincare och är så otroligt duktig. Det jag speciellt gillar är att hon har lite tuffare behandlingar och inte”varma stenar” om du förstår vad jag menar. Dessutom så behöver man aldrig egentligen bestämma sig för vad man vill göra, Maria vet vad som behövs när man kommer. Nu har ju vi träffats några gången innan man kan komma till det…

I går blev det en Dermapen behandling och en supermask precis därefter med hyaluronsyra så nu tog jag väl bort minst 5 år av åldrande hy! Haha. Så här ser man alltså ut direkt efter en Dermapen behandling, lite röd och lite stram i huden som om man varit ute för mycket i solen..

Känns toppen och nu är jag redo för helgens roliga, ett härligt Mallis bröllop och några härliga sommar resor står på programmet den närmsta tiden!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *