Tillbaka till verkligheten..

 Foto: Evelina Vargamo

Men hej på er!

Vilken helg vi har haft!!

Så lång och skön och vädret ska vi ju inte tala om, heeelt ofattbart fint.

Så slits man snabbt ifrån semesterlunken som vi precis kommit tillbaka till och rakt in i vardagen med beslut och deadlines. Men våren är ju härlig på så vis med flera långhelger och oftast fina dagar. I torsdags fyllde Leonie år så den dagen gick ju bort lite i festligheter och i fredags var vi allmänt trötta. Alla hade varit uppe sent och då blir det oftast lite gnälligt dagen därpå.

Jag har varit helt otroligt trött den här helgen och känner att tempot just nu är lite väl högt. Så, när helgen kommer och speciellt en långhelg är jag helt slut. Kände mig faktiskt helt utmattad i fredags och hade noll energi. Det jag gör när jag känner så är att jag tar en ordentlig time out och funderar över varför jag känner som jag gör. Sätter upp nya realistiska planer på veckan som kommer och skalar bort allt som tar för mycket energi för att bara lägga den där den behövs. När jag gjort det och vilat lite så är jag på banan igen och allt känns bra!

I lördags vaknade jag med massor av energi igen så då började jag med att städa i min garderob och nu känns den sprillans ny!Ut med vintern och in med sommaren. Sen blev det överraskningsfest för vår fina vän Anna Brolin med drinkar och massor av härlig energi från våra bästa vänner!

Inte lätt det där med att orka med allt alltid. Även jag har svackor känner mig låg ibland.. Har ni tips på hur ni gör när ni känner att ni kört på för mycket en tid? Hur laddar ni om batterierna? För mig hjälper det även att träna men det ska man ju också ha tid till.hehehe. Ja du hör;)

Ha nu en fin och solig kväll, här är det såå varmt och skönt!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Känner igen mig Valerie! Brukar dels lägga mig supertidigt o dels sänka kraven på middagar ( blir mer hämtmat – o ingen dör av det!) sen är det viktigt för mig att få ha en stunds tystnad kring mig varje dag – har tre barn så det är inte det lättaste som du vet! Sen omge sig med glada människor o inte gnällspikar som bara dränerar en. Ibland orkar jag bara inte sånt..

  1. Valerie Aflalo

   Precis! Börjar lära mig allt det där🙌🏻

 2. Hej!

  Tack för en inspirerande blogg, du är så driven och fin.

  Har en ytlig fråga. Vilken rouge/bronzer har du på bilden? Himla fin 🙂

  Stor kram

  1. Valerie Aflalo

   Tack söta!! Det är faktiskt Nathalie Berzelius egna så jag vet inte. Leta upp henne på instagram och fråga hon har säkert något bra tips på liknande:)