Långhelg från min I phone

https://unitedbloggers.no/uploads/sites/972/2018/05/img_6859.mov

Heeeej på er!

Jag är fortfarande på helg mode här och njuter av den här fantastiskt härliga helgen av sommarvärme, födelsedags firande och grillpremiär! Är så in i själen tacksam för alla fina vänner och människor som vi har runt oss.Måste ta disken efter en spontan grillmiddag med vänner och sp ska barnen nattas. Sen blir det nog en serie i sängen och sova tidigt. Nästa vecka är det ju en vanlig vecka igen och man är ju ovan vid det nu när det varit så många helger!!Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Dom vita byxor skulle så gärna vilja ha dessa men tvekar på storlek är den normal i storlek jag brukar ha 34 men ser att den endast finns i 36 sen kanske det inte gör nått om den blir lite större eller vad rekommenderar du? Tack för all inspiration du delar med dig😊

    1. Valerie Aflalo

      Tack snälla! Då är en 34 säkert perfekt! Jag har en 34 på mig nu:)