Flashback Friday!

Hej på er! ( såg att detta inte kom upp som det skulle så här kommer det lite försenat;)

Så härligt med dessa extra lediga dagar! Sån himla tur vi har med vädret, känns som att vi hoppade över våren och rakt in i sommaren. Underbart!

Imorgon står det Eurovision final med Benjamin Ingrosso på schemat, jag tycker han är så duktig och barnen är minst sagt taggade!

Blev påmind om när vi tog fram en jumpsuit till  Petra Mede när hon var programledare för två år sen. Det var så kul, älskar såna specialuppdrag.

Som vi kämpade på jag och tjejerna på jobbet,  satt och handbroderade in i det sista. Själva modellen var lite baserad utifrån min bröllopsklänning upptill men sen med ben nedtill istället. Spetsen hade vi köpt ifrån franska Solstiss, som är kända för sina otroligt vackra spetsar. Allt handbroderi gjordes alltså av oss på Valerie!

Ha en finfin kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vilken klänning så himla fin. På ditt Instagram idag har du ett par vita byxor skulle så gärna vilja ha dessa men tvekar på storlek är den normal i storlek jag brukar ha 34 men ser att den endast finns i 36 sen kanske det inte gör nått om den blir lite större eller vad rekommenderar du? Tack för all inspiration du delar med dig😊