Våra fina golv & långhelg coming up!!

– I samarbete med Tarkett-

Hej långhelg!!

Kör hårt i dag med en lång intervju på förmiddagen och deadlines under eftermiddagen. Tur att man älskar sitt jobb för idag är det verkligen in i kaklet. Jag är så peppad inför jobbet jag gjorde i går och i dag och det kommer snart att finna tillgängligt för alla som vill. Återkommer när det är dags med det helt enkelt.

Här nedan ser ni en liten sneak peek tagen med min mobiltelefon…

Visst älskar man att det är lång helg på gång och att väderkartan dessutom visar full sol i dagarna fyra gör ju inte saken sämre om man säger så! Ser framför mig hur vi sitter uppe på terassen till sent på kvällen och dricker rosévin!! Längtar ihjäl mig alltså.

Även om uteplatsen inte riktigt är klar så har vi ju vår trädgård och kan ju vara i den, studsmattan är inköpt och även lite andra leksaker. Barnen är mao pepp!

Ni är många som frågat om vårt golv på sistone och jag förstår det! Vi blev verkligen jättenöjda med färgen som jag tycker passa perfekt.

När Tarkett fick veta att vi valt just deras golv frågade dom mig om jag ville skriva en artikel om golvet och det ville jag såklart! Nu finns den alltså att läsa här där jag berättar om hur vi tänkte när vi la ingolvet i huset, vilken var vår vision och hur gör man för att välja rätt golv till rätt hus. Tyckte att det var så kul att skriva om just detta såhär i efterhand när vi verkligen la ner själv och hjärta i allt vi gjorde. Spana gärna in vårt golv och massor av andra fina golv på Tarketts hemsida där det finns massor av tips!

Nu ska jag snart susa iväg och fixa lite mys till kvällens onsdagsfredagsmys och sen har vi ju en tjej som fyller år i morgon så det vankas tårtkalas!! Got to go mao.

Ha nu en toppen helg och hoppas vi ses!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Underbara bilder! Vad har du för mkt vacker linné/ klänning på dig?

    1. Valerie Aflalo

      Det är en blus och byxa som kommer i juli!:)