Skor till sommarens fester!

Hej på er,

Idag har jag två olika fotograferingar bla ett omslag till en tidning ni vet vilken den är!

Kommer lite fina bilder från dagen i först i morgon, hinner inte få upp allt i kväll.

Så, idag tänkte i sället jag tipsa er om skor som kan komma till användning här till  sommarens festligheter.  Jag ska nämligen på ett bröllop i början av sommaren och tycker det är så kul att leta efter lite nya accessoarer. Har köpt en SÅ fin väska i silver redan. Klänning till mig och till bruden blir en ”Valerie”. Men mer om det lite längre fram!

Många av tipsen är från ”the outnet”, det är alltså Net-a-porters separata sida där de säljer tidigare kollektioner. Alltså, mycket bra priser!

Slingbacks

Skönt med slingbacks som sitter bra på foten. Iris and Ink har dessa med lite lagom klack både i silver och i beige. Vill man komma lite högre upp så finns dessa silvriga snyggingar här.

Something blue…

Från härliga designern Betsey Johnson. Tänkt som brudskor med de blå/turkosa detaljerna men tänker att de kan ju passa flera, eller hur? Finns här och här.

GOLDIE

Så fina guldingar från Saint Laurent. Jag hade själv guldskor på mitt bröllop och använder dem fortfarande ofta till fest.

HEEL-DETAILS

Ljusa mocka pumps med rosett bak från Schutz. Men hur coola är dessa i silver från Nicholas Kirkwood? Vacker satin sko med öppen tå och volang detalj från Charlotte Olympia.

Den optimala skon

Den här törs jag ändå påstå vara den perfekta skon! Om man orkar med klack;) Bra med ljus färg, passar till mycket och kommer därför kan de användas många gånger om.  Kommer från Iro och du hittar den här till ett bra pris.

Jennie Ellen

Svenska skodesignern Jennie Ellen är duktig på att få fram den där perfekta V-ringningen tycker jag. Här ett par i tuggummirosa eller i glittrande silver med rem runt ankeln.

Go BEIGE

Fler varianter på den ”perfekta färgen”.. Så fint med en ljus beige rosa nyans i mocka.

Klädda pumps hittar du här, en lite roligare variant från Iro med en volangkant, och vill du verkligen förlänga benen vill jag tipsa om denna öppna sandalett.

Go low

Om man inte riktigt orkar med en helkväll i klackar, så finns det ju finfina alternativ. Låga skor tar ju heller inte så mycket plats i väskan! Här finns ballerina i satin med strass, eller mules med strass rosett hittar du här.

Tipsar även om min egen sko Sparkle som vi har tagit fram tillsammans med Heelow. De silvriga vi tog fram tidigare i år blev en sån succé så vi har nu fått in dom i guld också! Finns fortfarande kvar storlek 37-41 och du hittar dom här!

Ha en fin kväll nu i sommarvärmen! Älskar detta väder!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *