Det kom en fråga..

Godmorgon goingar!

vilken fin söndag vi vaknar upp till här i Enskede. Jag har varit själv med barnen några dagar, Johan är i Barcelona men kommer hem i kväll. Min mamma kom hit i går och vi satt länge uppe på vår terass och myste i solen och drack ett glas rosé som jag tagit med hem från Cannes. Vi har kvällssol där och jag ser verkligen fram emot många kvällar där uppe när man kan börja möblera och göra fint. Just nu ligger det bara en smulig takpapp där.

Är så glad när ni skriver till mig och delar med er av era funderingar, så, nu tänkte jag svara på den här tjejens fråga. Ni är många som frågat detsamma tidigare nämligen!

Läser här av just den anledningen! Du visar en sann bild och ger perspektiv på ditt liv i stort och smått, både toppar och dalar, dvs livet:) Blandningen av allt också såklart:) Måste tillägga att erat hus är verkligen så fint, imponerad att Johan och du fixat detta så pass bra. Det skulle vara intressant att veta hur ni ev lagt upp saker i er vardag för att allt ska flyta på med respektive jobb, barn, skjuts, aktiviteter, egna intressen osv. Hoppas ni har en fin helg! ps ÄLSKAR din rosa kostym och håret likaså.

Tack för fina ord, det är inte alltid lätt att ge en hel bild av allt men jag brinner för att inspirera er alla och tycker verkligen att det är så kul!

När vi såg detta huset så förstod vi att det skulle bli mycket att göra men kanske inte exakt så mycket som det blev. Sen var det ju bara att slutföra även om vi många gånger inte orkat och egentligen bara velat ge upp.

Jag tror att vi har fått vårt liv att funka så bra är att vi är väldigt lyhörda gentemot varandra och att vi i grunden har samma värderingar för hur man ska vara mot varandra. Vi delar lika på hushållet och när det kommer till hämtning av barnen på dagis så har vi just nu en fördelning där jag hämtar mer. Det passar oss bra eftersom jag kan jobba senare på kvällen sen. Vi har också valt att låta barnen ha 1-2 aktiviteter var och väntar med att låta Leonie börja tills hon blir lite större. Bianca har gått på simning den här terminen och det har mest varit Johan som tagit henne dit. Så det blev lite deras grej..

Johan spelar padel på helgmornar och sen joggar jag när det passar in, gillar att jogga just av den anledningen. Jag försöker få till både lite andra typ av egna intressen under veckodagarna med tex luncher och ”salongfix”för att låta helgerna vara lite mer oplanerade. Tycker det känns skönare på något sätt att inte ha några planer och det gör mig avslappnad vilket verkligen är viktigt för att orka med allt man måste!

Önskar er en dunderhärlig söndag nu!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Christina

  Hej,
  Kikade just igenom Sköna Hem ”Skapa stilen”, där finns en annons för Din eleganta walk-in closet. 🙂 Ser också en snygg bänk som jag tror är
  i skinn/mässing? Så fin! Tänkte bara höra var/om den finns att köpa?
  Passar också på att tacka för en härlig blogg, innehåller allt man kan önska sig! 🙂 Hälsningar C

  1. Valerie Aflalo

   Hej hej och tusen tack!! Den finns att köpa hos Ruth o Johanna💕

 2. Christina

  Vad fint, tack för hjälpen! 🙂

 3. Tack fina du för ditt svar! Låter som ett bra upplägg och jag gillar verkligen hur du/ni tänker. Tror eran terass kommer bli riktigt riktigt bra och pricken över allt liksom🌟🌸🌟 Tycker ni har gjort det så bra! Även barnen😉

 4. Var är de fina sängborden från?