T-shirts med tryck!

Idag har jag haft en riktig pangstart på dagen ( trodde först det var måndag tills en gullig läsare gjorde mig uppmärksam på att det ju är onsdag..haha) och helt i egots och skönhetens tecken. Nya slingor och fransar och allt under bara någon timme, det gäller att vara effektiv!

Något som jag känner lite extra för i vår är en snygg t-shirt med tryck! Tycker att det passar så bra till allt nu i sommar, både under kavaj och under klänning.

Varför inte våga lite färg, rosa känns ju helt rätt denna sommar. Först ut från reafynd från Levi’s/Ellos, eller detta budget kap!

Ganni uppmuntrar till ett kärleksfullt samhälle, fint tycker jag. Denna härliga med gult sammetstryck kommer ifrån Mango.

 T-shirtar med pusstema! En riktig pussmun från Lala Berlin och de pussandes sjöhästarna kommer ifrån moi;)

Frukt temat lever vidare, en fräsch citron finns här från Fransa eller en het ljusgul t-shirt med kula bananer från Ganni. Tyckte den här var så fin men lite ur fokus…

Lovar att fixa lite bilder på hår och fransar snart, måste bara in i ett möte här på Valerie så det blir i morgon! Men jag är såå nöjd med färgen, ni ska få se.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *