Åldersnojja & 40 års kriser!

Ja, men så är man där nu och visst det gick det fort?? Herrgud, jag fyllde ju 30 bara förra året känns det som. Fortfarande har jag en bit kvar till min födelsedag och brukar påminna min man om att jag faktiskt fortfarande bara är 41 haha, han vill gärna avrunda uppåt nämligen. Säkert för att kärleksfullt retas lite ..

Tiden mellan 30 och 40 fullständigt sprang i väg. Jag jobbade på stenhårt på mina företag och fick mina tre barn, gifte mig och livet rullade på på alla plan.

Men, och jag känner detta i djupet att mitt hjärta, så är jag inte en dag äldre än 25 i kroppen ( givetvis ser jag äldre ut men jag har  samma energi) men i knoppen är jag ,41 och med de erfarenheter som man bör ha då. Dvs med en mycket större tilltro till mig själv, tryggare i allt jag tar mig för och de drömmar jag har haft delvis uppnådda. Mitt mål har alltid varit att få en balans i livet med karriär och familj.

Jag var nog en ganska omogen 20- någonting person och säkert också väldigt naiv eftersom jag gav mig in i klädbranschen. Haha.Kan nog inte välja en svårare nisch faktiskt. Men det är väl så det ska vara, man ska vara lite naiv så att saker blir gjorda, ingen har väl blivit framgångsrik på att fega ur och ligga på latsidan.

I dag vet jag mer hur om hur allt fungerar och att allt har ett pris hur tiden du lägger ner för att bygga seriösa relationer både till leverantörer men också här på bloggen och mitt sociala medier innehåll tar tid. För att jag är äkta och ärlig till 100% i allt jag tar mig för.

Jag funderar mycket på det just nu. Jag vill att ni ska känna att när ni går in här att ni får en ärlig och åkta bild av hur livet verkligen är.

Visst så plockar jag ibland undan runt omkring ibland mig innan jag tar en bild och visst så sminkar jag ju mig oftast innan jag tar en bild på mig själv.

Men, man gör ju detsamma när man tex ska ha gäster hemma eller ska ut på något kul och på sätt och vis så är det lite samma sak. Ni är mina vänner och när jag träffar er så vill jag känna mig bekväm. I bland orkar jag inte fixa så mycket och då blir det så, lite osminkat och oplockat…det får vara så.

Jag är i grunden en positiv person som har en lättsam inställning till livet, ibland har jag svackor och då skriver jag om dom men i det stora hela är jag glad och vill sprida den glädjen vidare till er. Jag skulle aldrig ljuga eller försköna något för er, det ni ser här är min syn på livet och det jag ser. Även de samarbeten jag väljer att göra här är endast med produkter jag själv väljer och tycker om. Jag skulle aldrig tipsa er om något som inte är bra, det har ni mitt ord på.

  Det pratas mycket om köpta följare och fakeade konton i den här branschen just nu och det gör mig ont att se även om det också är bra att det kommer upp till ytan. Ni kanske sett den lilla gröna bocken efter namnet på instagram? Det finns många som jag som lägger ner våran sin själ och hjärta i det vi gör ( de allra flesta). Men det finns även en stor del av det andra vilket är sorgligt. Så länge jag blir glad av att blogga och vara på sociala medier så kommer jag att vara det och alltid  från hjärtat och inte för att det på något sätt passar in eller så.

Pst, så nöjd med nya blondare versionen av mig by: the one and only Anonio Axu och nya fina fransar av Ollina på Del Carmen Skincare. Pink powersuit by :Valerie Väska ( Ny!) Miu Miu

Ha en fin kväll nu, här ska vi lite senare i kväll ha lite vänner över på middag så jag hoppas det slutar regna!! Got to go.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Magdalena

  Härlig inlägg! Är lika gammal som du men ingen kris..jag har lärt mig att njuta i nuet. Bilderna är fantastiska, du, outfiten och omgivningen. Vackert!

 2. Hej

  Snygg outfit och färgen så fin. Sommar snygg i håret är du med. Jag läser om att du skriver om instagram, vad är det för grön bock du menar och vad gör den ? Nu hänger jag inte med…
  Kram

 3. Just därför är du min favvo bloggare! 😀👍

  1. Valerie Aflalo

   Hjärtan till dig!!

 4. Vilket bra inlägg! Jag har läst din blogg i snart två år och har alltid tänkt vilken fin människa du ger intryck av att vara. Du utstrålar självsäkerhet och driv fast på ett ödmjukt sätt. Jag har liksom tänkt att skulle man nån gång springa på dig, så skulle du vara precis som du ger intryck av att vara, vänlig och positiv! Blir också väldigt glad av att du lyfter de sakerna du lyfter i din blogg, som att kvinnor ska stötta varandra. Tack för det!

  1. Valerie Aflalo

   Vad glad jag blir, det betyder mycket att ni skriver till mig ska du veta! Lovar att pusha ännu mer på detta framöver.
   Trevlig helg nu

 5. Det är just för att du känns så ärlig och äkta som jag väljer att läsa din blogg. Du ger mig inspiration!

  1. Valerie Aflalo

   Tack, det betyder massor!!

 6. Världens bästa blogg, jag har följt dig sedan första start. Följde tom den bloggen du hade innan du var på damernas, tror att Bianca var nyfödd då. Jag tycker så mycket om din personlighet och din stil, både i hemmet och allt annat. Kikar in minst en gång varje dag! Stor kram till dej!

 7. Angelica

  Du verkar vara så go o genuin människa. En sån man skulle vilja bli vän med. Tack för en inspirerande blogg. Kram

 8. Läser här av just den anledningen! Du visar en sann bild och ger perspektiv på ditt liv i stort och smått, både toppar och dalar, dvs livet:) Blandningen av allt också såklart:) Måste tillägga att erat hus är verkligen så fint, imponerad att Johan och du fixat detta så pass bra. Det skulle vara intressant att veta hur ni ev lagt upp saker i er vardag för att allt ska flyta på med respektive jobb, barn, skjuts, aktiviteter, egna intressen osv. Hoppas ni har en fin helg! ps ÄLSKAR din rosa kostym och håret likaså.