1a maj-alla dagens bilder från min I phone!

Fyra dagar ledigt gick verkligen i ett nafs! Kan vara att jag vart helt utslagen en av dagarna ( fick ju någon form av tränings koma!!) men vist var det typ fredag bara i går??

Anyway, i dag var det dags för det årliga besöket på Kolmårdens djurpark och i år var även Johan med. Förra året var jag själv med fyra barn och jag måste erkänna att det vart lite lättare i år med en vuxen till och två barn färre. Men riktigt mysigt trots iskylan som höll i sig halva dagen och avslutades med det bästa på Kolmården nämligen deras linbana. Alltså OM ni åker dit, åk den. Tycker att det är höjdpunkten där när man verkligen får komma nära alla djur och se den fantastiska utsikten över vattnet.

Just nu nattar Johan tjejerna men så snart dom somnar så ska vi krypa ner i sängen och sen en film. I morgon väntar en ny arbetsdag men jag ska ha en liten speciell sådan. Den kommer gå i skönhetens tecken..och jag känner mig så värd detta!! Hehe.

Ha en fin söndags kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Härlig helg o visst blir man extra lycklig o får massor av energi inför våra kommande fina årstider😍
    Fanns det ingen liten djubebis som ville ha lillfias napp 😜💕
    Napp bara när d är ledsna eller ska sova…de är så otroligt envisa o söta…
    Ha en fin kortvecka💕