Valborg & lång helg..

Inlägget innehåller köplänkar

 Försöker få lillfia att sluta med napp och då menar jag sluta med napp på dagen för på natten kan hon ju ligga och snutta så mycket hon vill! Helt underbart söt kaninklänning från Livly och grymma Babyshop som har allt fint! Min mysiga hemma tröja från Davida, älskar att glida runt i cashmere, vem gör liksom inte det??!

 T-shirt Livly, Babyshop och dom absolut snyggaste jeans shortsen jag sett kommer från Stella Mc Cartney! Bianca är den av mina barn som är mest som jag när det gäller klädintresset så hon fick själv välja sina plagg idag.

 Busunge alltså!!

Vi är hemma och tar det lugnt i dag. Vaknade tidigt och gick en sväng till lekparken när Johan åkte till jobbet! jag jobbar hemifrån och njuter av en halvledig dag med mina tjejer. Nico åkte till sin pappa efter lunch och vi har skrotat runt hemma och fixat och donat.

Jag var ju helt slut igår och trodde att jag skulle bli sjuk igen men insåg att det var pga träningen. Tog helt enkelt ut mig för mycket så musklerna fick en chock!! Haha.

I kväll blir det bubbel, trädgårdshäng och valborg med vännerna som bor här vid oss. Får se om vi kommer i väg på någon brasa eller inte. Brukar bli att det är mysigare hemma;)

Kram och trevlig Valborg!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Trevlig valborg, o tack för en bra blogg!!

  2. Trevlig Valborg! Hur gammal är hon, man bör sluta med napp vid 3 års ålder (även nattetid för att undvika öppet bett/korsbett som kan behöva tandregleras längre fram, och det är ju onödigt! =/