Team Valerie

Hela järngänget, Valerie! Min syster Celine som bor nere i Skåne och är vår revisor/ekonom, min syster Ariane som är ansvarig för butiken/merchandiser och så mamma som är vår VD och har hand om alla anställda. Här är vi vårt lilla ledarteam och vi som står bakom styrningen av Valerie!

 På väg ner till stan med lite shopping i tankarna.. 

 Min fina lillasyster Ariane! Det är 14 år mellan oss och vi växte knapp upp med varandra. När hon blev stor nog att umgås mer så flyttade jag hemifrån.

 Tycker så mycket om detta printet som vi tog fram till sommaren 2018 med koraller och snäckor. Ringar och örhänge från favoriten Emma Israelsson! 

 På baksidan av huset så finns det flera drömmiga små gångar och platser att sitta på.

 En av många luncher i huset..

Solen som går ner och lugnet som infinner sig.

Yes, så var det fredag!

Och solen skiner här i Stockholm och en långhelg som brer ut sig…

Det är så mycket tankar som kommer när man är ledig. I veckorna och även på helgerna så fullständigt springer tiden iväg! Det är jobb, renoveringen, barnen..livet. Jag har på sistone verkligen ändrat mitt tankesätt kring massor av saker. Bland annat så har jag börjat prioritera in mycket mer återhämtning och känner ingen skuld när jag tar ledigt eller tackar nej bara för att vila. Jag ger mig själv det utrymmet och ser det som en nödvändighet för att orka hålla tempot.

Som tex den här resan, förut så kanske jag skulle känt mig stressad av att åka i väg men nu ser jag det bara som ett privilegium och väl investerad tid.

Tiden med min familj oavsett om det är med min man och mina barn eller som den här resan med mamma och systrar är ju det som i slutändan betyder något. Det man kommer se tillbaka på som den värdefulla tiden man hade i livet. Att bygga bolag och jobba ihop kommer såklart också att vara det, men den lediga tiden vi hade tillsammans när vi hade tid att se varandra kommer alltid att slå det andra.

Jag har varit igenom många faser i livet redan, uppgångar och nergångar och jag har formats av det. Varje dag är en dag att vara positiv och glädjas. Att välja hur man ser på saker och agerar mot människor i sin närhet är det som är viktigt i livet.

I kväll är alla barn med mig och familjen kommer att vara samlad. Jag vet att det blir ”fredagsmys” framför Let´s Dance, massor av gott plock och spontandans! Så, dags att jobba vidare så att jag får tid att handla hem det som behövs och sen åka för att hämta mina barn.

KRAM på er och ha mysig fredag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Kul att se er hela gänget. 🙂
    Och ja korallprintet är verkligen superfint!!!

  2. Så vackra bilder! Och vad fina ni är, allihop.