Mitt anti wrinkle- mega fix!

-I samarbete med Oslo Skinlab-

Morgonrutinen har sett ut på detta sätt nu sen några månader tillbaka. Thé med fullkornsbröd med lite valfritt pålägg till ett glas juice med en liten påse collagen från Oslo Skinlab. Just den här morgonen har jag min favorit, avokado och kokt ägg!

Själva pulvret smakar absolut ingenting och blandas på en gång i min juice. Väldigt enkelt och tar ingen tid alls. I bland har jag även blandat den i en smoothie och det funkar lika bra.

Lovade ju att titta in och berätta hur det gick med min behandling med collagentillskottet från Oslo Skinlab. Tänker att det nog är många som är nyfikna.

Det här är ju lite svårt att visa det exakta resultatet på, men jag tycker man kan se mer lyster i huden ut än vanligt och härom dagen sa min man som ju aldrig ser så mycket ( haha han är typiskt kille så..) att jag såg lite extra fin ut. Känner mig faktiskt lite extra fin också! Huden har inte heller nu de senaste dagarna behövt lika mycket fukt utan det funkar med bara min dag och nattkräm!

Om du vill testa en liten kur nu innan sommaren för att få lite vårfräsch hud så kan du läsa mer och prova Oslo Skinlabs produkter här. Jag har fixat 65% rabatt så det blir lite extra förmånligt just nu!

Foto: Evelina

Jag är i alla fall väldigt nöjd och kommer fortsätta med den här rutinen framöver. Ju längre man använder den här produkten ju bättre blir resultatet också över hela kroppen, inte bara i ansiktet utan även hals, händer, ben osv.. Oftast är man ju bäst på att ta hand om huden i ansiktet.

Gillar ju när saker blir bra på ganska kort tid utan någon större ansträngning.

Ha nu en solig och fin dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Du ser ut att ha en fantastisk hy!! Och vilken fin blus, vart ifrån ?

    1. Valerie Aflalo

      Tusen tack! Det är från mitt varumärke Valerie🌼