Sminket jag använder just nu!

Godförmiddag,

Så var det fredag och soligaste dagen i år. Jag och Sophia har kreativ dag här hemma som sen avslutas med middag i trädgården. man måste ju ha det lite trevligt också:)

Här är man lite trött i mössan efter gårdagens magnifika middag i Danyel Couets magiska nya restaurang, Allegrine. För oh my vad gott och trevligt det var!! Spana in min Instastory för att se mer om det. Det var nog det godaste jag ätit på väldigt länge om än någonsin!!

Ni är många som undrar vilka makeup produkter jag använder mig av till vardags just nu och tänkte därför visa er vad jag har i min sminkväska just nu.

Jag har ganska nyligen upptäckt By Terrys produkter och är helt kär men jag använder även en del från Estelle Thild, Lumene, Isa Dora och Max Factor. Det är lite blandat.

En vanlig dag på jobbet med möten inbokat sminkar jag mig såhär. Först använder jag ett aniti age serum från Eleni & Chris, därefter en Brightening serum från By Terry. Bara för att få rätt lyster…

Direkt efter det blir det först en concealer som heter Densiliss col 2 som jag tar under ögonen och vis näsan. Därefter blir det dagkrämen som heter Cover Expert col7, vanilla beige. Rouge från Estell Thild men även By Terrs Sun Designer Palette som ju är den underbart fina ni ser i bild. Ögonbryns penna från Max Factor nr 20 brown. Annars har jag en från Isadora som heter sculpting Brow Pen col 80 dark Brown. Det varierar lite…

Ögonskuggan använder jag just nu en blandning av By Terrys i två olika nyanser. Dom ser ut som pennor och är sååå otroligt bra, sitter hela dagen vad man än gör. Color Fix Cream Eye shadow i två olika nyanser Bronze Moon och den andra Frozen Quartz. Som pricken på i använder jag sk Glow Expert col 5, Beach Glow som piggar upp vilken trött dag som helst!

Nu ska vi skissa kollektion so, got to go. men ha en UNDERBAR fredag!! Här skiner solen som på sommaren. Vi njuter!

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *