Lyxig lunch & lyxiga tankar

 Jag har nyligen kommit på att jag är ganska dålig på att klappa mig själv på axeln och säga -bra gjort!

Tänkte på det i dag när jag efter morgonens första möte fick en drös komplimanger av en kollega. Tror att många kanske tänker att man inte behöver komplimanger för visst vet man redan att man gjort bra. Men så är det verkligen inte, rätt ofta är jag dålig på att peppa mig själv och ge mig själv beröm. Så taskigt mot mig själv!

Men visst blir man alltid lite extra glad när någon säger att ”du är ju så bra på just det HÄR” Så säg det! Säg det till en kollega eller vän och för någon lite extra glad en dag.

Sen är det så med oss kreativa själar att vi ju alltid brottas med stressen över att inte vara bra nog och ifrågasätta sig själv lite extra. Man lägger sin själ och sitt hjärta i något och då blir man ju lite extra sårbar..

Så, bättring med det och mer självpepp åt folket!! Det är lyx det.

Här är jag precis innan jag smög iväg på en lyxig lunch för Laurent Perrier uppe restaurang Tak. Inte lika ofta som jag tar mig tid till det längre men idag unnade mig själv att smita iväg på den efter vi gjort vår kollektions presentation för Damernas värld. Min vita power suite är från den här våren och jag älskar den!

Väskan är från Chloé som jag unnade mig för något år sen och skorna från Heelow.

 Och jag måste bar avisa er den helt fantastiska lunchen vi åt i dag på Tak, helt i rosa. Jag menar vilken dröm alltså! Inredningsarkitekten Madeleine Asplund hade varit med och valt ut en färg till Laurent Perrier och jag blev ju mäkta glad när jag såg att det ju även är min favorit färg och dessutom en färg jag ofta använder i mina kollektioner. Ser ni färgen på menyn så fattar du nog! Men så fint!

 Och den här rätten, jag är ju svag för grillar bläckfisk och detta bara smälte i munnen…mmm..

 Sen efterrätten av krispiga nötter och någon typ av pannacotta på tofu och soyamjölk. Spännande och urgott!

Bloggkollegorna Frida och Susanne och såklart kära Niklas med kameran i högsta hugg!

Är hemma själv med barnen ikväll så nu när alla är nattade så ska jag ta mig en lugn kväll för mig själv. Vi håller på och gräver för terass ute i trädgården så det blir nog en kvällsrunda dit för att se vad som gjorts idag. Är ni nyfikna på vad det blir för uteplats? Kan avslöja en sak i alla fall, det blir betong!! Så snyggt tycker jag.

Ha en fin kväll nu och glöm inte att vara snälla mot er själva.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åsa Schölander

    👌🌸🤗