En titt in i min garderob en dröm som blev verklighet!

 – I samarbeten med Elfa/Lumi-

 Min älskade Wic, min alldeles egna walk- in -closet som jag bara kunde drömma om finns nu här i mitt sovrum nästan som en illusion!! Det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser när jag somnar..

 Försöker så gott det går att organisera efter årstid men jag gillar ju att ha ljusa plagg även på vintern så det blir lite blandat ändå:) Inredningen är i svart askmelamin från Lumi och i ståldetaljer i svart. Ni är så många som frågat så idag ska ni få all info kring vart allt kommer ifrån osv. 

 Mina favoritskor är alltid framme! Mattan köpte vi hos Kvm i Stockolm och är i deras varmgrå nyans.

 Till garderoben finns det en del som är platsbyggd där jag har mina smycken och sådant jag gillar lite extra.

 Är så kär i denna wic ska ni veta! Som pricken över i står min nya fina bänk från Ruth & Johanna i ljust läder och mässingsben. Skjutdörrarna är topphängda och är alltså fästa i taket och kommer från Elfa, modell Artic med ram i sanded black och fyllning i klart härdat glas så att det ska hålla riktigt bra.

 Såhär ser det ut från andra hållet när man står där inne. Lampan kommer från Markslöjd och passar fint med enkla stora glödlampor.

Harmoni är det jag känner när jag är hemma!!

Hej söndag,

Kunde sova ut i morse och vaknade först kl 8. Så skönt! Låg sen kvar och gosade med tjejerna riktigt länge…

Har ju börjat vakna kl 6 en tid nu och jag känner att jag blir så himla trött då..Testade att fixa mörkläggningsgardiner i hela sovrummet och det gjorde susen! I går var vi på 40 års fest för min fina vän Jessica och sen gick vi vidare och åt lite middag på Portal och det var galet gott. Om ni är i Stockholm så gå dit, helt ljuvligt gott alltså!!

Men i dag ville jag ju berätta lite mer om mina ljuvligt drömmiga garderob eller wic som ju är allt från min frizon till kreativa plats hemma. Här känner jag harmoni!! Blev så glad när Lumi hörde av sig och frågade om jag ville skriva om min wic när jag ju gillar min garderob så mycket! Visste att jag ville ha en mörk inredning och efter att ha kikat sönder på Pintrest så föll valet på den här underbara garderoben från Lumi.

När vi köpte vårt hus, som vi ju renoverat om till något helt annat än det var så var ju en av de jag önskade mig mest av allt en garderob och gärna ett helt rum till garderob. När ska jag liksom annars ha det? Jag har drivit mitt egna varumärke i 10 år och älskar kläder så länge kan kan minnas så kanske var det dags nu. Lite som en 40 års kris, nu eller aldrig..haha.

Men så blev det och min man sa snällt att jag kunde ta en del av vårt sovrum, det är kärlek det!! Sagt och gjort så blev det alltså, det ni ser är alltså bortersta delen av vårt sovrum som bara är min. Love it! Tack kära man gör att du förstår hur gärna jag ville ha en wic och hjälpte mig fixa det.

Har ni några frågor är det bara att skriva här!

Ha nu en toppen söndag och njut av solen och värmen som vi har. Här blir det trädgårdsarbete och ett kalas för dom minsta tjejerna som ska hinnas med.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Åh, vad snyggt!! Jag förstår att du är supernöjd! Bänken är helt underbart fin. Vad kul att få en titt i din WIC. Vore roligt med både väskinlägg och smyckesinlägg.

 2. Alltså vilken dröm WIC!!!!😍 vad brukar du förvara i dina små gråa lådor som står på hyllorna?
  Ha en underbar vecka!

 3. Emma strömberg

  Verkligen superfint! Kan tänka mig vilken lyxkänsla den ger.

  Vart kommer förvaringsboxarna som du har i garderoberna ifrån?

  Vänligen
  Emma

 4. Så otroligt snyggt! Förstår verkligen att du är nöjd. Hoppas också att jag får chansen på en liknande nån gång 🙂

 5. Det var det snyggaste jag sett!!! Jättefint! Undrar vad mattan heter och kommer ifrån samt fina golvet i själva sovrummet?

  1. Valerie Aflalo

   Hej Pia,

   Mattan kommer från Kvm här i Stockholm och golvet fanns i huset när vi flyttade in 🙂 Det är vaxat och oljat. Kram kram å tack för den fina komplimangen

 6. Hej! Var har du köpt smyckes/solglasögonförvarings”lådorna”?

 7. Whaou ! Very beautiful, like everything in your house. And your husband is very kind to let you all the dressing 😀.

 8. Hej,
  Tack för superbra inlägg! Håller precis på och planerar min egen. Skulle så gärna få svar på vad modellen på mattan heter, ser att som har massa olika på hemsidan:) kram

  1. Valerie Aflalo

   Åh vad svårt! Kan du ringa dom och fråga kanske?

 9. Så tjusigt. Vi sitter just och håller på att bestämma oss om att buda på ett äldre hus. De har tyvärr lagt in ett fult laminatgolv i nästan hela huset och golven under är inte ok, men ditt golv i sovrummet och köket är så fina så min fråga är vad de heter och kommer ifrån. Tack för en mycket inspirerande blogg/kram Åsa