Go BIG!

Hej vänner!

har haft en riktigt bra start idag på lanseringsfrukosten för Emilia de Poret och Flattred som ju gör ett samarbete. Älskar att det idag finns så många möjligheter till samarbeten företag emellan. Men mer om det snart!

Tänkte visa er en av de store trenderna just nu. Nämligen stora örhängen! ÄLSKAR stora örhängen!

Jag är fortfarande så himla glad för mina favoriter jag köpte förra året från Marni, men örhängen kan man ju inte direkt ha för många av tycker jag;) Känns fortfarande helt rätt med dessa stora blickfång så här kommer dagens tips från mig…

Först ut är GULD! Är ju en riktig guld tjej men gillar såklart att blanda lite också.   Bladiga vingar från Aurélie Bidermann,  Biloba blad från Dyberg Kern, blommiga hängen från Oscar de la Renta, och mina favoriter med snäckor och guld från Ellery.

Tänk att ringar är tillbaka, med en liten twist. Jag är nog inte ensam om att ha burit mycket sånt på sent 90-tal!  Mindre ringar med röda pärlor från Aurélie Bidermann, ett udda set från Balenciaga, lite mindre variant i silver med en knut från Sophie by Sophie, och Sophie Bille Brahes klassiska pärla.

Lite vänligare priser kommer här! Hamrat guldörhänge, strasshänge och snurrad silvercirkel – alla från Nelly.

Ok, de här är inte så stora men fina ändå, silvret hittar du här och guldpärlan här. Båda från Meadowlark.

Riktiga konstverk från Wwake! Röda godingar finns här och lite mer easy to wear silver här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Superfint m stora örhänge!
    Jag tycker du är så fantastiskt vacker! Allt du sätter på dig blir ju magiskt. Är så imponerad att du dessutom är mamma till TRE små tjejer och ändå driver företag, designar, är mamma, bloggar, är fru.. etc… kan säkert fortsätta rätt länge på den listan. All power till dig! Du verkar dessutom vara så jordnära o vänlig. Jag tänkte passa på att fråga när jag ändå skriver var dina halsband i guld kommer ifrån. Du har ett med ett ”V” och ett i form av en cirkel m diamanter. Lite längre kedja på det sistnämnda tror jag. Letar efter något liknande. Stor kram, Anna