40 års kriser och åldersnojjor..

 Påväg ut på middag till en pr byrå här i stan med ett härligt gäng tjejer! Blev en outfit som kommer i butik först i juni juli så den finns inte just nu men jag tycker så mycket om den!!

Gillar färgen och det fina sidenet. Älskar att jobba i fina och miljövänliga material och med ett snitt som håller länge.

Middag på Ek Pr med ett stort och glatt gäng bloggare:) 

Vilken dag det var i går, fullt ös igen och eftersom jag inte är helt pigg ännu så kaaanske det gick i ett lite långsamare tempo ändå. Vi håller just nu på med processen att välja tyger och allt måste stämma, färger och prints, material och framförallt PRISER. Mina tygerna ÄR dyra att köpa in för att jag använder mig av bra kvalitet och då kostar det lite mer. Önskar att jag kunde ha billigare priser men det är svårt. Jobbar mycket på just den biten då jag vet att större aktörer kan pressa sina priser mer.

Men men, som jag alltid sagt hade varit lätt så hade alla gjort det;)

Hade sen en mysig middag med mycket prat om livet. Känner att jag just nu funderar väldigt mycket och oroar mig mycket för massor av olika saker, speciellt sjukdommar. Jag är extremt ödmjuk inför att vi inte kommer att leva för alltid och att man aldrig vet vad som händer varken i dag eller i morgon. Det är här och nu som gäller. Kanske är det 40 års krisen som är påväg eller så är det bara mitt sunda förnuft som talar. Tänkte att jag skulle att upp dessa ämnen lite mer här framöver för att jag vet att vi alla har dessa tankar.

Ha nu en toppenfin dag alla!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Älskar den färgen! <3