En riktig feel bad dag idag…

 Känner att bilden inte riktigt hänger med överskriften här för barnen är ju såklart inte”feel bad”. Dock så känner jag ibland att det är tufft att vara förälder till 3 barn och även jobba heltid och mer därtill.

Sen så tror jag verkligen att det på sätt och vis är bättre att bli förälder lite tidigare i livet typ runt 25, man har mer given ork då. Den senaste tiden har vi dragits med förkylningar och influensor och väldigt dålig nattsömn vilket gör att min riktiga energi inte infinner sig. Jag har ju en enorm enregi i mig själv och en stor kärlek till allt jag gör varje dag. Nu kan jag inte riktigt hitta till den..

Alla ens egna önskemål har satts på paus för att klara vardagen. Känner att jag drar mig undan att boka på saker för att jag vet att jag inte orkar med allt ”roligt” när jag vet att jag inte får sova sen eller blir sjuk sen igen. Känns som att min förkylning är inne på andra varvet nu och jag känner mig 100 år gammal!!

Min lilla loppa som fyller 3 år om en månad! Hon är så rolig alltså och även lika envis och bråkig ibland…Men jag älskar att hon redan nu vet vad hon vill och har sina starka karaktärsdrag. Hon kommer bli en lika kul vuxen också och det är jag glad för!

Livet är lite så ibland tänker jag. Det kan liksom inte vara på topp jämt. Ibland är man trött och sliten och allt känns jobbigt och ibland är man pigg och allt är lätt, det får vara så helt enkelt. Jag är tacksam för allt jag har i mitt liv och försöker fokusera på det som är bra och inte låta mig dras ner i depp tankar allt för mycket. Lite mer sömn så blir allt bra.

Snart lunch här, ska försöka sminka mig och komma i mood. I eftermiddag har vi en anställningsintervju här, vi söker mer personal till vår e-commerce som växer så det knakar! Släng iväg ett mail om du är sugen vet jag. Valerie.aflalo@gmail.com.

Tack för att du läser här, det gör mig så glad ska du veta!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Anna Johansson

  Tack för ärligt skrivande! Så uppfriskande! Du är fantastiskt duktig tycker jag som klarar av allting! Mitt tips är att du inte försöker göra allt på en gång. Åk iväg om du kan bara du en vecka, ladda batterierna och sedan satsa på din dröm, ditt företag. Ordna en snäll och omhändertagande au pair som ser efter dina barn under denna hektiska karriär och småbarnstid. Alla förstår ju att en chans att bygga upp ett företag är once in a lifetime om det är det du vill. Jag vet inte men du vet nog innerst inne vad som är viktigast, gör det! Barnen överlever!

 2. Anna Vintermist

  Jag förstår exakt hur du känner! Ibland känns det som att allting bara går i ett: kliva upp tidigt utan att ha fått sova tillräckligt, för att mitt i natten har man blivit väckt av en mini och ivägkörd till en annan säng, upp, fixa frukost, se till att alla klär på sig och har allting med sig, försöka att se representabel ut själv inför egna jobbdagen med en massa möten, lämna på dagis och skola, jobba och göra bra ifrån sig, planera middag, handla mat, hämta på skola och dagis, tvätta, städa, laga mat, plocka undan mm mm. Och sedan försöka ha energi över till att vara en bra partner och att inte glömma bort sig själv på vägen. Ibland är det svårt. Man älskar sina barn över allt annat, men det är ständigt något som händer och ska göras. Puh! I feel ya, sister! Kram

 3. Hej fina du,
  Inte alls konstigt att du inte känner dig på topp, dels för alla dumma förkylningar och grejer men kanske också så att du verkar ha ett ganska hektiskt liv, även om du älskar allt du gör? Känner du så?
  Nu ingår ju mycket av events och andra kvällsaktiviteter förmodligen i ditt liv som designer och också influencer. Men de flesta småbarnföräldrar jag känner kommer kanske iväg på galej en sisådär 5 ggr om året, max.
  Jag orkar inte mer än max två sena kvällar i månaden typ haha.

  Otroligt imponerad av dig, du är så ambitiös och full av energi, men alla har en gräns. Fint också att du delar med dig så mycket av dina tankar och känslor här, jättekul med dina vlogg´s med.

  Hoppas du känner dig bättre snart, får sova bättre och får tillbaka din sprudlande energi.

  Jag är iaf på supermood nu när jag precis klickat hem dina fina guldiga flats, åååå vad jag längtar efter dem! Perfekt till vår semester i Kroatien i juni, då ska jag glittra 🙂

  Kram

 4. Kram!

 5. Känner igen mig. Lika kul som det är att renovera ett helt hus, lika energidränerande är det. Och målsnöret flyttas hela tiden fram… Bitvis njuter man till fullo, sen hamnar man i svackor där man måste hitta ny energi och ork. Lägg till jobb och sjuka barn. Det är en utmaning. Men det är övergående. Allt löser sig och snart kan du njuta av uteplatsen, och skulle det inte bli denna sommar så kommer massa nya sommarmånader. Jag har suttit i leran under äppelträdet med bubbel- funkar, man får se charmen i det mindre perfekta. Allt är en inställningsfråga som jag brukar säga när man står mitt i skiten 🙂 Kämpa! Ni har gjort mästerverk med et fastighet- fantastiskt fint! Och du gör mästerverk i ditt jobb, Ville bara skicka en pepphälsning! Njut av denna soliga onsdag och tack för bananreceptet 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Tack fina du! Vilken pepp❣️❣️❣️