Vlogg om hur jag ser på sociala medier..

Hej vänner,

Så var det dax för en liten vlogg igen då. Är ju fortfarande lite krasslig men jag ville titta in till er ändå! Känner att jag vill dela med er av mina tankar kring sociala medier och hur man som förälder kan tänka för att hjälpa sina barn där. Den här filmen är inte lika lång som den förra så jag lovar att återkomma i ämnet igen. Sen så ska ni ju få svar på resten av alla frågor också såklart. Det får bli nästa vecka helt enkelt!

Här blir det en lugn resterande del av fredagen, började med ett spännande möte inne i stan men nu är jag hemma och ka ta helg efter det här.

Ha nu en toppen fredag alla!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Tänkvärt och inspirerande. Trevlig helg!

 2. Oj oj oj så bra!!!!! Det där tror jag stenhårt på, fram för mer av dessa sunda tankar.

 3. Hej

  Tack för vloggen, jätte skoj att du kommer göra fleroch bra det du tog upp så viktigt. Krya på dej
  Kram

  1. Valerie Aflalo

   Tusen tack!

 4. Kul med vlogg, du gör det väldigt bra!! Mer sådant 👍🏻

 5. Exakt!
  Vi vuxna är förebilder och påverkar våra barn socio-emotionellt i vårt förhållningssätt till sociala medier.
  Det kommer ju alltid finnas människor som har snyggare kropp, snabbare bil, större hus, fler badrum, lyxigare båt, mer pengar, häftigare utsikt, bättre hy, mer talang, högre status, frodigare trädgård, läckrare vindsvåning, större strandtomt, coolare kläder osv…
  Viktigt att stödja baren att fokusera på det som just de behöver och mår bra av. Det kanske inte är yta, lyx och bekvämlighet i första hand. Det kanske är just att känna sig nöjd, älskad och att man duger som betyder mest. Kram och krya på dig

  1. Valerie Aflalo

   Precis det och det är ju inte precis det som kommer fram i sociala medier direkt utan mer något man lär sig från sina föräldrar. Hoppas jag kan lära mina barn detta. Vi pratar vare kväll om vad som är viktigt i livet och hur deras dag varit, en mysig och viktig stund.