Sjuk i 100 år

Ja så känns det faktiskt! Blev dålig när vi var och åkte skidor och envis som jag är så vägrar jag vara sjuk och höll på som vanligt. Den här gången var viruset envisare än jag och vann matchen! Så typiskt!

Men idag mår jag i alla fall lite bättre även om det fortfarande är soffläge som gäller. Har i alla fall sällskap av min minsta stjärna som snorar i kapp med mig.

I kväll har jag lovat och svurit å mitt allra heligaste att vara med på en fotografering för Antonio Axus invigning av hans nya salong. För honom är det en riktigt stor kväll och det är Rolls Royce som hämtar mig här hemma och specialfotografering inbokat sen lääänge. Har helt enkelt lovat att vara med på det. Så. Det bli till att sminka mig fixa håret slänga på mig blåsan och ställa upp i en timme. Sen hem och sova.

Haha, livet ibland alltså. Håller tummarna att det går bra.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *