Behöver mina små pauser

-Annonssamarbete med Nescafé Lyx-

 Jag och min fina, fina kollega Sophia!! Så glad att ha henne i mitt liv och att jag får jobba med henne hela dagarna och på våra spännande resor… Alltid lika kul! Här var vi på senaste Elle-galan ihop men det är verkligen i vardagen som vi har det bäst.

En härligt färsk rykande kopp kaffe väntar på dig…ja och så lite annat gott..

Just detta kaffet, i den nya Nescafé Lyx har de adderat arabicabönor som är malda 10 ggr så mycket som vanligt kaffe. Snabbkaffet är nu kombinerat med lite filterkaffe som är väldigt fint malet som gör att man känner smaken och aromen ännu mer. Dricker alltid detta kaffet på jobbet och gillar den fylliga smaken! Mmmm måsta ha mitt kaffe alltså. Blir kinkig och trött utan:)

Mmmm.. Nescafé Lyx blend… Ett favoritkaffe för oss på jobbet!

Vissa dagar jobbar jag hemma med min närmsta kollega och vän Sophia och just i dag ville jag bjuda henne på en riktig go-fika. Vi gör så lite då och då för att känna lugnet och varva ner från den lite mer stressiga tillvaron på kontoret.

Hej igen!

Känner mig faktiskt lite piggare nu. Tog en dusch och en ordentlig skrubb och det brukar ju hjälpa:)

Älskar ju som ni vet att jobba hemma vissa dagar i veckan och försöker få till det så gott det går. Speciellt också sen vi flyttade in i nya huset!

Jag får alltid mycket mer gjort och när vi dyker in i kreativa faser så är det nästan ett måste. Tycker att det är mysigt att få kombinera, en fördel och lyx med att ha eget företag är just att man faktiskt kan bestämma själv.

Visst ser det gott ut? Jag vet att jag inte borde äta semlor med tanke på mina gluten/ laktos problem men i bland måste man fuska bara lite. Hihi. Speciellt när dessa selmor är dom godaste i hela världen och bakade på vårt bästa bageri här i Enskede. Jag och Sophia har en tradition på jobbet att vi varje morgon gör kaffe åt varandra och lite snabbt pratar igenom det senaste. I dag tog vi seden hem till mig i stället vilket såklart går lika bra om inte bättre. Mitt team och mina kollegor är som min familj och jag tycker att det är viktigt att vi har en härlig och glad stämning på jobbet. Jag tror att med ett starkt team kan man uppnå mycket mer och små fikastunder tillsammans är viktigt för sammanhållningen och man får tillbaka det i ökat engagemang.

Mysigt att starta dagen så tycker vi.

Så till det bästa, Nescafé har just nu en tävling till mina fina läsare där du kan vinna en middag tillsammans med dina vänner som tillagats av en kock hemma hos dig!! Hur bra? Då kan du bara sitta ner hemma och så fixar kocken allt. Som en dröm. Det ända du behöver göra är att gå in och tävla här.

Vill själv vara med och tävla, haha.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Skall testa kaffet asap! Vilka vackra muggar, någon speciell keramiker som tillverkat dem? Kram

    1. Valerie Aflalo

      Ja, dom är köpt på Butiken i Höganäs:)