Fredag!!

Så var det fredag igen och idag vågar jag säga att våren verkligen är påväg. Blir så sugen på att köpa en fin vårbukett med mig hem idag tex mimosa eller något liknande. Vaknade jättetidigt i morse och kände mig utvilad och redo för dagen. Bianca sover med mig just nu och Leonie med Johan. Får se om vi sätter i gång och tränar barnen i att sova i sina sängar snart…

I kväll ska jag ut med ett tjejgäng på middag så det blir ingen familjemiddag hemma idag utan mer en kväll med tjejerna på stan! Välbehövt det med.

Jag kommer att vara hela dagen här i vårt showroom idag och hjälpa till med vår samplesale, tjejerna behöver mig och det är viktigt att vi alla kan vara ett team här när det behövs.

Sen så tycker jag att det är så kul att få träffa så många av er också!

 Känner mig också lite extra fin idag, har nämligen ett sk hairband i håret som gör det lite mer fylligt och långt. Just detta kommer från Hairtalk och så himlans bra. perfekt att sätta i och enkelt ta ut 🙂 Får visa er mer en annan gång om ni är nyfikna.

Är så glad över de nya plagg som kommit in i webshopen allt är så fint och sitter perfekt! Känns riktigt bra när man själv vill ha allt! Ni som läser här vet väl att jag har mitt egna klädmärke och ni som inte vet, vet ju nu då:)

Kjol och topp

Ha nu en underbar helg vänner!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Kommer det att komma svar sen på läsarfrågorna? 🙂

    1. Valerie Aflalo

      Ja absolut!! Jag spelade in svaren i går och i morgon kommer dom på bloggen😉

      1. Kul! 🙂