PRINTS som jag älskar!!

Hej hej!

Idag har det varit photo shoot här hemma hela dagen, lovar att visa er sen hur det blev. Har även spelat in första delen av svaren på frågorna som ni ställde. Lite nervöst till en början men det hoppas jag att ni har överseende med:)

Måste bara först säga att jag älskar att få fransarna gjorda av Ollina ( @ollinaeyelashe) spana in henne på insta, behöver knappt sminka mig om dagarna och det är jag ju så himla glad för. Måste boka in en ny tid snart!

Nu är vi i den delen på jobbet där det är dags att ta fram prints för nästa vår och sommar. Jag tycker att det är så otroligt tongivande och viktigt för kollektionens helhet. Gillar ni prints? Skulle gärna höra vad ni tycker om. Här kommer lite inspiration till er på sånt som finns i butik nu!

Älskar våra Valerie prints här till sommaren.  Den beige-rosa toppen med orangeröda koraller och rosor finns här och den mönstrade kjolen hittar du här.

Gult är så fint till våren tycker jag. Gillar också det andra printet som är lite ”smudgy” som vi brukar säga här på jobbet, haha. Liksom inte så skarpt i utseendet. Båda dessa är från & other stories.

Stine Goya är så duktig på prints and färgkombinationer. Klänningen hittar ni här och blusen här.

 Vackert blått print från wrapklänningens mästare Diane von Furstenberg och en rödrosa dröm från Borgo de Nor

Klänning från kändisstylisten Rachel Zoes egna märke, en riktig sommardröm. Eller en lite grekinspirerad batik chiffong klänning från Mes Demoiselles

Om ni bor i Stockholm, glöm inte att vi har utförsäljning på kontoret på Garvargatan 20 imorgon! Tycker alltid att det är så roligt att träffa er! Vi är på plats 08-19. Har du inte möjlighet imorgon så kör vi också måndag och tisdag, men är då på plats 8:30-18.

Hoppas att vi ses!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Angelica

    Ja, det är så snyggt med prints!
    Hur går det till när ni tar fram mönstrade tyger? Skapar ni själva eller väljer ni bland färdiga hos leverantören/tillverkaren?
    Händer det att andra märkan syr kläder av samma mönstrade tyger om det inte är egendesignde prints?

  2. Jättefina kläder!
    De två översta är absoluta favoriterna. 🙂