Hur motverkar man rynkor och åldrande?..

 -I samarbete med Oslo Skinlab-

Hej vänner,

Jag veeeet, visst är det ju den ständiga frågan hur och om vi kan motverka åldrandet och svaret som vi alla vet är att DET GÅR JU INTE..

Eller?

I alla fall inte helt och hållet. Vi blir äldre och det är ju ett faktum, jag vill såklart också bli äldre för jag älskar livet men det finns vissa saker som vi kan göra för att förbättra både vår utsida och vår insida. Några saker som jag ju faktiskt redan nu gör i vardagen för att förbättra förutsättningarna och då tänker jag även på vår kära hud och rynkor som kommer smygande.

Jag äter tex mycket grönsaker och oftast raw food och ekologiskt. Förutom det så försöker jag röra på mig ( skulle helst göra liiite mer än just nu men när vädret blir bättre då..hehe)

När jag är ute i solen så smörjer alltid in mig noga även om jag älskar att njuta av just solen. Annars så använder jag ordentlig hudvård som jobbar med min hud på ett föryngrande sätt.

Ett positivt ”mindset håller mig också ung i sinnet och tror att även det syns på utsidan…Sen tänker jag att valen man gör i livet i stort och smått allt i från att välja partner till jobb, familj etc påverkar.

Men sen så finns det ju lite annat man kan göra för att boosta utsidan lite extra! Jag märker tex att huden inte är som när jag var 25 längre och det gör egentligen inte så mycket, jag tycker att mitt ansikte har fått mer karaktär efter 35 och jag är ok med det.

En fin hud för mig har lyster och fukt och dom fina linjerna får man leva med. I snart en månads tid har jag även varje morgon blandat i en påse collagen från Oslo Skinlab i min apelsinjuice. Du rör bara i pulvret som är hel smaklöst i vad du vill tex smoothie eller en juice. Enkelt och snabbt.

Även om det ska ta 8 veckor innan resultat så tycker jag mig ändå se lite mer lyster och glow redan. Så pepp på resterande delen av kuren alltså!!

Så om en månad till, perfekt innan sommaren, ska jag titta in igen för att berätta lite mer om hur det gått. Men som sagt, att jag redan nu ser lite resultat är lovande. Om du är sugen på att testa så har jag ordnat en rabattkod där ni får 50% på en kur vilket gör att det inte heller kostar mycket att testa. Klicka här!

Ha nu en skön vår och härlig dag i solen.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *