Den finaste buketten i ditt liv!

Hej på er,

Vilket snöoväder det blev igen, det förstörde ju helt min vår pepp här! Haha!

Fick ändra om hela min dag och kväll i går och skulle egentligen varit på en spännande entreprenörsmiddag med Isabella Lövengrip men fick tyvärr ställa in det när Nicoletta blev sjuk. Men så är det när man är mamma! Fick en mysig kväll med tjejerna i stället och en hel del kvällsjobb gjort vilket såklart var bra.

När jag dök in i bröllopsvärlden i förra veckans inlägg om mitt egna bröllop hamnade jag plötsligt på Pinterest och en massa underbara brudbuketter. Blommor kan man ju även njuta av på bild så vill gärna dela med mig av mina favoriter…

Storfavoriten är såklart min alldeles egna;) Ville så gärna ha vita anemoner men de var inte i säsong. Till sist så köpte jag faktiskt fusk versioner och blandade i, blev hur fint som helst. De lite ljusgröna mintiga bladen tycker jag också satte tonen så fint.

Pioner, alltid en stor favorit hos mig.

Ranunkler, rosor och orientalisk vallmo

Älskar hur det svarta i blomman ger lite mer djup i buketten.

Att få in lite bordeaux och en aningens murrigare färger passar så fint på ett sensommar/höst bröllop.

Är ju en sucker för sobra färger men uppskattar verkligen de här färgklickarna också så mycket också. Tycker också att det beror på vart man ska ha blommorna, hemma passar det med mycket lugnare och ute i trädgården något annat.

För er som vill ha mera blommor i ert instaflöde kan jag tipsa om att följa christoffersblommor (vill ha allt NU) och poppykalas (färgglatt och kreativt) och floretflower

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *