Dags igen!

-I samarbete med Valerie-

Såå många gobitar vi har på lager alltså, ni skulle bara veta vilken guldgruva det är här hos oss just nu! Ni får bara inte missa detta hörni:) Lovar att försöka utvidga detta till online framöver så alla som inte bor i Stockholm också kan få ta del av allt.

Missade ju att berätta för er om vår fantastiska utförsäljning som börjar på fredag i vårt showroom på Garvargatan 20. Det är där jag sitter med företaget Valerie och alla mina fina kollegor! Vore så kul om du kom förbi, om inte annat bara för att säga hej! Vi kommer att ha allt från brudklänningar till vardag och härliga vår/sommar plagg till jättebra priser. Tror vi är kända för våra grymma priser på våra utförsäljningar.

Fredag 23e mars  8-19

Måndag 26e & tisdag den 27e mars kl 8.30-18

Cash eller swish funkar

Hoppas vi ses på Garvargatan 20 då T-bana är Rådhuset.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh va kul!!! Ser jag verkligen fram emot!