Storsatsningar & harmoni

Ni är många som skrivit och frågat om detaljerna på bilden ovan så här kommer all info. Älskar det grå på det grå som ger ett harmoniskt och fint intryck. Väggfärg-Vågskum, Alcro // Skåp-Montana, warm grey // Matta- Pia Wallen // Ljusstake- Studio Kinnekulle köpt på Asplund // Bänk och filt i hallen- Ikea // Lysknapp- Switch box // Kruka- DBDK// Blomma- Medinilla// Golv- Tarkett, Heritage Oak Lime stone. //

Godförmiddag tjejer,

Här har vi haft en riktigt kul morgon med workshop på Valerie kontoret, vi satsar jättemycket på vår brudkollektion just nu så det är mycket nytt som ska göras. Modeller som ska ändras om och göras upp på nytt !

Det är allt från brudklänningar till tärnklänningar och dom kommer att bli så galet fina och till bra priser också!

Vi är så peppade här och vill ha allt nu!

Det jag försöker tänka på nu när vi storsatsar på detta  är vad ni alla som ska gifta er verkligen vill ha och hur ni vill att tärnorna ser ut men även vad allt får kosta. Jag vet att det är mycket utgifter på ett bröllop och jag vill att så många av er som möjligt kan köpa dessa gobitar.

Ha en grym dag nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Så himla kul med utökat sortiment av brudklänningar! Jag hittade min drömkjol hos dig precis efter nyår, nu håller jag alla tummar jag har för att ni ska få in en fantastisk top med urringning i ryggen som jag kan ha till. Så fantastiskt fina klänningar, rimliga priser och underbar personal i butiken!