Monday & back to work!!

Yes!!

Så var det måndag och tillbaka till jobbet igen efter alla sjukdomar och sportlov och gud vet allt. Men nu är jag tillbaka här med nya friska tag och jag är så peppad. Tog mig en ledig dag igår utan att titta in här men ibland behövs det också:)

Det var ljust i morse när vi klev upp och bara det känns skönt i hela kroppen. Nu ska vi snart ha några spännande möten här på kontoret, vi ska ha två brudmöten idag med två mycket speciella personer och det ska bli hur kul som helst! Lovar att titta in till er varje dag med härlig inspiration med allt från veckan både på jobbet och hemma. Håller just nu på med tre projekt där, ett trappräcke ska sättas upp, en tavelvägg i vardagsrummet ska upp och så är det uteplats och terrass på g.

Ha en fin dag nu!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Ser fram emot att se ert vackra hus fortsätta ta form, inspireras som bara den! Skulle bli superglad om du ville svara på vart det vackra golvet i kök och vardagsrum kommer ifrån 🙂 Du har säkert nämnt det i nåt inlägg men det har jag isf missat..

  Ha en riktigt fin vecka!
  Catta

  1. Valerie Aflalo

   Hej Catta,
   Åh vi har Tarkett färgen heter Oak Limestone om jag minns rätt. Vi är så nöjda!

 2. Hej
  Härligt med massa ny energi, jag gillar måndagar det är som en nystart…Vad skoj med bröllopskunder.Klart att du får ta ledigt från bloggen
  Kram

 3. Hej
  Jag gillar din stil, var kommer din blus/skjorta du har på dig ifrån?

  1. Valerie Aflalo

   Tack tack, den är från mitt varumärke Valerie och förra hösten:)

   1. Ok, då finns den förmodligen inte att få tag på nu!?
    Men tack för svar 🙂

   2. Valerie Aflalo

    Nej tyvärr inte längre.. sorry!! Den är så fin jag håller med. Kram