24h av Steam

 Jag måste ta mig tid att åka hit själv någon gång så att jag kan hänga här. Gärna i sommar så att man kan lyxa här uppe i solen och dricka drinkar!! I går var det lite för kallt för just det men jag kan verkligen känna in hur härligt det skulle kunna vara!

Ni fattar..

Väntar på att checka in.. 

 

 

Åt en jättegod middag med torsk och syrade grönsaker, min favorit!! 

 

 Det är så fint inne på Steam Hotell. Allt är gjort helt i industristil blandat med modernt och gammalt. Man kunde lika gärna varit på ett hotell i vilken världsstad som helst!

  

Kunde inte låta bli…bara en…

Tröttmössorna!

Tre väldigt nöjda tjejer efter ett mycket lyckat dygn av badland, lek och en mysig natt i gosiga hotellakan!

Hejdå Västerås och Steam Hotell!!

Godkväll,

Ja, vi kom iväg på vår lilla tripp och alla var väl så gott som friska. Biancas feber försvann i går runt lunch så då bestämde vi oss för att åka. Tur, för tjejerna hade sett fram emot ett dygn av bad på Kokopunkten och övernattning på Steam. Måste säga att det är ett perfekt ställe att åka till med hela familjen som en liten minisemester på sportlovet. Det finns ett lekrum och förutom det ett biorum med lekar och spel för alla. Nu är vi i alla fall hemma igen och har hela helgen framför oss, skönt!

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *