Våren är snart här & massor av nya gobitar med den!

 -I samarbete med Ellos-

När jag bodde i Paris var det mysigaste jag visste att sitta i fönstret och titta ut över takåsarna eller Seine för att känna bruset där ute. Paris är en ständigt levande stad och kreativiteten här tar aldrig slut! När vi hade våra studentfester så var det här vi hängde om somrarna när staden var som varmast.

 Ett par röda klackar känns rätt för den här sommaren och våren. Tänk vad fint till ett par uppkavlade ljusblå jeans eller så som jag har det här med ett par slappa byxor med ett linne till..

 Längtar tills man kan strosa runt i dom här söta små skorna, så fina till både klänning och jeans och tom på stranden. Fint med dom rosa bollarna tycker jag!

 When in Paris, ja då måste man provsmaka allt helt enkelt. Tur man inte bor här;)

Hej vänner,

Hoppas allt bra med dig!

Så är det sportlov och våren närmar sig med stormsteg, även om det kanske inte märks idag precis!! Vi är ju snart inne i mars och mars känns ju i alla fall som en vårmånad även om vi har vinter just nu.

Jag brukar börja planera min sommar/vårgarderob då och se över vad jag saknar och vad jag kanske vill skänka eller sälja. En nyhet för den här våren är att Ellos släpper en ny skokollektion, Agnes Cecilia, där det finna massor av fina skor inför våren.

Några av dom du ser på bilderna här som vi fotade under några mysiga dagar i Paris. Vi var där för att jobba med nya kollektionen men också för att hitta inspiration. Paris är den stad som jag åker till när jag behöver en inspirations injektion! Rött och rosa såg man mycket av även där så en investering i dessa färger känns rätt:)

Ha nu en underbar vecka!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Superfin blus!