Insnöade & influensa

 

Smög ut och tog några bilder från utsidan !  

 

Hej på er,

Solen lyser in till oss med full kraft och ibland känns det nästan som att bo i ett galleri med alla våra stora fönster. Ute och inne flyter ihop och jag älskar det!! Jag måste ta tag i resten av inredningen nu, det är fortfarande massor kvar, tex har inga tavlor kommit upp på väggen här ännu och ju mer jag är hemma ju mer vill jag få allt fixat!

Min taktik just nu är att ta ett rum i taget, just nu är det vårt sovrum som är i fokus och nu har jag fixat allt utom lite nya kuddar och täcken men sen så.

Så här ser det ut hemma hos oss just nu. Två av tre små tjejer är lite sega med en envis förkylning, Nicoletta däremot är pigg men glad för att mysa lite ändå. Vi gör vad vi kan för att bli friska här hemma, äter det vi vill och sover när vi vill och ger massor av pussar och kärlek på det! Bästa medicinen.

Vi skulle ju åkt till Steam Hotell idag på en liten övernattning men eftersom tjejerna inte är friska ännu så bokade vi om det till i morgon.

Tänkte att jag ska börja städa ur deras garderober lite, nu när jag är hemma så känns det som en perfekt sysselsättning!

Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej!
    Så fin färgsättning Ni har på Ert HELA hus, fönster och fasad blev så bra. Något jag är nyfiken på om det är något Du vill visa utifrån,
    är vilken ytterdörr Ni valt. Intresserad av rent allmänt intresse för arkitektur. Hoppas att Ni alla mår bra imorgon.
    Ljusa Kramar från Ninni.

  2. Hej Valerie Tips från mig är att aldrig ha soffa vid fönstret utan ha den där fåtöljen står så det blir fritt flöde ut och mer ljus in..kanske har ni för ljust men på våren ett skönt sätt att få in ute med inne.Fint hem o fina kläder uppskattar du tar dig tid blogga .Kram Eva