Älskade vinterväder & något jag längtar efter!

 

Man kan ju inte klaga på vintervädret just nu i alla fall. Drivor av snö och massor av mer är på ingång…Fick ställa in vårt möte ute i Vaxholm i morse, det gick verkligen inte att köra! Vi körde först en vända till Mälarhöjden för att lämna tjejerna som fortfarande är dåliga och sen in till stan. Det tog över en timme…

 Längtar efter att den här fluffiga mörkblå pälsen ska komma in!

//Fuskpäls-Valerie// Skor-Inuikii// Mössa-American Vintage//Jeans-Acne

Hej mina vänner,

Har ni fått något ledigt ännu? Min plan var att jobba måndag-tisdag sen att ta resten av veckan ledigt för att vara med barnen och åka på en liten tripp. Jag har öst på så mycket jag bara kunnat för att få vara ledig med mina tjejer!

Hoppas nu så innerligt att vi kommer iväg nu, Bianca har fortfarande feber och vi ska till doktorn med henne i eftermiddag. Alltså denna februari går till historien med sjukdomar!!

Om vi har tur så kommer febern försvinna och allt är frid och fröjd men gör den inte det så vet jag inte hur vi ska gör när resten av familjen är frisk.

Håll tummarna för oss att vi kommer iväg.

Hur gör ni förresten under sportlovet, tar ni alltid ledigt? Vi har ju haft Nicoletta varannat sportlov och då har jag varit ledig så mycket jag kunnat med henne bara vi. Ibland har hon haft sportlovsaktiviteter men jag tycker även att det är skönt att bara vara lite ledig från allt och träffa kompisar tänker jag.. Nästa år börjar Bianca skolan och då har vi två sportlovslediga barn hos oss och bara ett dagisbarn kvar.

Kram Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *