En mysig start på gårdagen

Hej tjejer!

Alltså vilken ljuvlig frukost vi fick igår!

Dessutom serverat tillsammans med ett grymt gäng tjejer, det kan ju liksom inte bli fel. Härligt att få träffa min vän Frida igen och prata ikapp om allt, det var allt för längesen nu.

Högst upp i en ljuvlig svit på Miss Clara bjöd Indiska in ett litet gäng tjejer till en lyxig frukost för att fira att deras härliga lounge kollektion i olika fina prints släpps. Gillar speciellt det blommiga som man kan se skymta fram på någon av bilderna.

Skulle vara härligt att sova över här någon gång, blev helt kär i det coola rummet i två etage.

Måste bara säga att jag är så glad och tacksam över mitt roliga och varierande jobb som varje dag ger mig massor av inspiration och motivation. Förstår att det är få förunnat att få äta en lyxig frukost med spännande företag som Indiska som gör en ny spännande resa som jag får vara en del av.

Haha lite kansig bild på mig men fin på oss ändå;) Tack för lån av alla fina bilder Frida!

Jag tycker att det är roligt att få jobba med andra klädföretag förutom mitt egna varumärke, jag förstår att vi alla inte bara handlar och tycker om ett varumärke och jag tycker att det är roligt att tipsa er om mina budgetfavoriter också. Mina 10 år i branschen har dessutom gett mig mycket kunskap som jag kan använda mig av dagligen även för att hjälpa andra. Goda viljor skapar nya möjligheter och man ska alltid vara generös och dela med sig av sina erfarenheter.

kram och trevlig kväll nu

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. kristina ullskog

    Hej
    Fin grön tröja. Märke?

  2. Jättefin tröja med ett knyte i midja. Var kommer den ifrån?