Inspiration, moodboards och DIY

– I samarbete med HP Instant Ink –

Hej på er,

Visst är de som man säger, borta bra men hemma bäst!

Ett av mina absolut bästa beslut detta år är att jobba hemifrån en dag i veckan. Det är viktigt för mig att jobba ostört och nu börjar vi bli så många på kontoret att det inte riktigt finns plats, kanske dags att flytta snart;)? Men en dag hemma känns bra för mig. Jag får oftast mest gjort dessa dagar med allt från att gå igenom mail, skissa, redigera bilder eller skriva texter. Jag har många olika jobb just nu och jag vill ge var sak lika mycket kärlek! Jag har alltid sagt att om man ska göra något så ska man göra det med kärlek eller inte alls.

För att få dagen med hemmajobb att fungera så måste även allt det praktiska fungera tex att jag har har en dubbel uppsättning sladdar till telefon och dator hemma, vässade pennor, sudd, skrivaren laddad med bläck och pappret påfyllt. Kanske lika viktigt som att det finns kaffe i min kaffemaskin, typ.

Satte precis ihop alla mina mobilbilder från Paris med skisser och färgkartor och printade ut det till mitt moodboard som jag har här hemma. Man skulle kunna säga att mitt moodboard är lika viktigt som min kalender fast för alla minna minnen och upplevelser.

Utan det så får jag inte ihop nästa sommarkollektion som vi nu är i tagen med att göra och utan den tappar man lätt tråden. Nu är detta bara en början till det riktiga moodboardet men man kan ju ha många innan det riktiga blir klart!

Skrev även ut lite skisser som vi jobbar med inför nya brudkollektionen! Så roligt att så många av er väljer att gifta sig i mina brudklänningar.

Nu har jag inga resor inplanerat på ett tag vilket faktiskt känns skönt. Jag saknar barnen så mycket när jag är ute och reser och jag vet att dom behöver mig samtidigt som jag måste utvecklas i mitt arbete. Följer mitt hjärta och magkänsla.

Hittade en sak på HP:s inspirationssida MyPrintly där man kan skriva ut sina egna kort. Tänkte att nästa gång jag ska ut och resa kunde pyssla ihop några fina kort till dom som jag sen kan göma här hemma lite här och där?

Man skulle kunna skriva ut olika små meddelanden på alla korten och lägga på huvudkudden bland deras jackor eller kanske bakom en kudde. Visst vore det härligt? Mysigt när man hittar ett fint kärleksbudskap från sin mamma tänker jag.

Finns hur mycket som helst mer att göra med min skrivare än vad jag först trott! Jag är väl egentligen ingen super teknisk person eller så men den här har verkligen varit enkel att använda. Det är många som frågat vad det är för skrivare jag använder och den heter HP ENVY Photo 7134 och så har jag ju tjänsten HP Instant Ink där den känner den ju av när bläcket tar slut vilket liksom är poängen med det hela. Så skönt att inte behöva tänka på just det själv.

Gillar!

Ha en fin dag nu och en fortsatt härlig helg 🙂

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej! Hur länge har ni haft y stolarna? Tänker på slitagen på sitsen, hur länge dom håller sig fina. 🙂

    1. Valerie Aflalo

      Hej,
      Vi har haft dom i fyra år men dom är vintage så jag tänker att dom nog håller i 30 år eller något;)