Paris från min aj-fån!

Bonjour!

Så var jag hemma i Stockholm igen efter 4 intensiva och roliga dagar i Paris. Skönt att vara hemma igen hos mina finaste och så är det ju fredag hur mysigt är väl inte det!

Planet vart lite försenat så jag klev genom dörren kl 01.00 och sen så tog det lite tid att varva ner ( tycker alltid att det är svårt när man kommer hem sent på kvällen) så jag somnade nog först kl 02 och vaknade kl 07 av barnen men jag har ju å andra sidan längtat ihjäl mig efter deras små gosiga kramar.

Nu är dom lämnade på förskolan och planen är att hämta dom runt 16 i dag så dags att sätta fart här!

Vi har haft några riktigt kul dagar i Paris som vi igår avslutade med tygmässan som ligger lite utanför stan. ÄLSKAR att träffa alla våra fantastiska leverantörer och se allt nytt som ska komma till nästa säsong. Blir så inspirerad!

Som jag berättat tidigare så är det ju dom som är först med alla färger och vi designers inspireras av allt som visas där. Jag blev så glad att se att färgerna gick i exakt den skalan jag tänkt mig med varma jordiga nyanser, så snyggt tycker jag.

Nej, nu ska jag redigera bilder, skriva texter och stämma av med mina anställda på kontoret. Jag har ju så många olika jobb som ni vet, haha. Mycket har hänt medan jag varit borta så got to go!

Ses senare hörni och ha en fin fredag nu

KRAM ni är bäst!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *