5 drömmiga lampor

Hej vänner!

Vi är ju i Paris och har fullt upp med fotgrafering och att insupa inspiration. Tänkte ge er lite inspiration så här på onsdagskvällen!

Drömmiga lampor står mao på temat idag;)

    Ni vet att jag har lite funderingar på att byta ut vår ljuskrona från Flos, känns som att den passade något bättre i Vasastan.  Har inte bestämt oss riktigt än, men jag drömmer om någon av följande… Ja, drömma får man! Vissa av dessa kostar ju nästan som en bil haha, men jag älskar ju design och tycker att man ska inspirera sig som man vill.

Denna underbara lampa från Lindsey Adelman. Såg den första gången på Ett Hem på Östermalm och föll pladask.  Det som är extra bra med denna är att den inte kräver så mycket takhöjd.

Denna Hans Agne lampa har jag ju också, men tycker den är just drömmig. Har velat ha den länge och när den dök upp på Bukowskis i våras kunde jag inte hejda mig.

Roll & Hill lampan som finns hos Nordiska Galleriet. Finns många olika storlekar men gillar denna stora bäst.

Man förstår ju varför den här lampan heter ”Cloud”..  Gillar hur den bryter av mot glasdörrarna i industristil.

Visserligen inte en taklampa men så cool! Också från Flos.

Ni får hemskt gärna tipsa om ni tycker jag har missat en riktig vinnare!

Ha en fin kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Riktigt fina lampor! Tyckte speciellt mycket om den från Lindsey Adelman. Vi har Heracleum från Moooi (från Nordiska Galleriet). Tycker den är så speciell och vacker att titta på :-). Stort tack för en riktigt inspirerande och härlig blogg! Trevlig kväll

 2. Hej!
  Tack för fin inspiration med många vackra taklampor!
  Jag är väldigt förtjust i den danska klassikern av Poul Henningsen, PH Kotte från Louis Poulsen.
  Finns i olika storlekar och i färgerna vit, koppar och rostfritt, jag tycker att den i rostfritt är vackrast. Ger ett fantastiskt fint och behagligt ljus och passar jättefint i såväl klassiska som i moderna miljöer,
  http://www.lannamobler.se/20.0.0.6/66937/cache/66937_a4e3dca27a5e5f2bea710c398449cd29.jpg

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla:)

 3. Lisbeth Olsson

  Jag tycker också Linsey Adelman lampan är så snygg och verkar tidlös jag funderar själv på denna då jag har en tråkig ph 5 just nu.
  Min dotter har en stor kotte i koppar den är också otroligt snygg.
  Tack för en trevlig blogg

 4. Älskar den första lampan, men tyvärr för dyr för min ekonomi. Detta är en billigare variant som jag gillar: https://www.bolia.com/sv-se/produkter/20-116-03_8305164/

 5. Jag suktar själv efter en Flos Zeppelin. Tycker den är underbar!