Paris!

Heeej från Paris!!

Har fått massor av frågor om jackan och den kommer snart in i shopen för er som undrar.

Första dagen här i Paris och idag har vi redan hunnit massor!

Började dagen med en föning hos frissan, lyxigt att göra nu när vi ska fota en del här både samarbeten med också en Valerie plåtning med en modell från Mikas. Bilden ovan är mao före föningen 😉

Efter frissan så försökte vi reka lite inför vår modell fotografering som vi ska ha i morgon, min tanke är att vi ska fota lite i lägenheten och sen åka till bla Eiffeltornet och områdena däromkring.  Paris är en så stor inspirationskälla för mig så jag vill verkligen få till fina bilder här…Planen är att jag ska ta bilderna också vilket såklart är lite nervöst, har inte gjort det tidigare men jag fotar ju i princip allt här så det ska nog gå.

Vi åt lunch på ett supermysigt ställe i Le Marais, Rachel´s American Bistro, älskar för övrigt Le Marais som var en av de stadsdelarna jag var mest i när jag pluggade här.

Man vill bara strosa runt och insupa allt fint som finns i den här staden och ta med sig all inspiration hem. Innan vi åkte hem så var vi förbi Bon Marche´en sväng, vi sålde  Valerie där precis i början när vi lanserade Valerie i Paris och det vill vi gärna göra igen.

Så mycket gott här men jag försöker ju vara utan mjöl och socker vilket gör att det mesta går bort tyvärr. Kanske unnar mig något i morgon på alla hjärtans dag.. Så svart alltså!

Jag hade lovat barnen att köpa med mig lite franskt pyssel hem så det gjorde jag, det finns så fint här och det blir roligare att pyssla ihop när man kan göra det fint på ett enkelt sätt.

Nu ska vi preppa lite mer inför morgon dagen, kläder ska stemas och sen ska jag komma i säng tidigt!

Kram!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *