Livet

Godkväll,

Hoppas att alla har haft en fin lördag!

Igår blev det en spontan middag med några vänner här i Stureby! Så mysigt att ha vänner nära så att man kan ses på middag bara några minuter efter att mam bestämt! Kängtar till sommaren då kommer vi att göra det hela tiden. Jag känner verkligen för det! Älskar att vara spontan!

Har precis ätit middag med barnen efter en dag på lekland. Vi hade lovat det sen vi åkte och jag älskar att se mina barn glada.

Tack för alla fina kommentarer på Instagram om det där med hur man styr sina egna tankar. Jag är övertygad om att vi alla har bra och dåligt i våra liv och likt ett digaram som ökar och minskar i procent så följer livet med på samma sätt. I perioder går allt åt skogen för att sedan plötsligt vända. Givetvis finns det olika nivåer på detta, sjukdom och allvarligare saker ryms inte inom detta. Vad jag egentligen vill säga är att livet är allt för kort att inte uppskatta eller se vad man har. Varför bry sig om små detaljer eller att saker inte blir exakt så som man tänkt sig när man kanske har mycket annat ändå.

Alla vill alltid ha mer och där finns det inget stopp. Jag älskar att göra karriär och alla bolag utvecklas och där är idéerna ständigt i rullning! Men, jag är nöjd när jag uppnår mina del mål och vågar vara här och nu och njuta innan jag tar mig vidare. För mig handlar det om att samla kraft och att se allt klart!

Ibland när jag blir nedslagen brukar jag tänka på allt jag har i mitt liv och då försvinner ofta dom dåliga tankarna och ersätts med tacksamhet! Jag är säker på att vi alla har något att vara tacksamma för.

Ha en fin kördagskväll nu! Här blir det mello strax!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *