Fredagspeppen!!

Hemma igen från vår drömmiga semester och det känns riktigt härligt med att ha vårt vanliga liv igen med barnen, jobb och huset! Har saknat allt väldigt mycket, även om det såklart har varit magiskt på alla sätt på vår resa.

Hej fredag!!

Jobbar hemma idag, hade massor att fota, bla tänkte jag visa er mer av min drömgarderob som vi byggt här i huset och så ska jag ge er lite DIY tips längre fram i veckan. Men, först så är det ju fredag och som ni vet så är ju planen för mig att jobba alla fredagar hemma och verkligen fokusera på att göra så mycket härligt material till er som bara är möjligt! Älskar och brinner för att inspirera er alla på alla möjliga sätt i allt från mode till mat och resor men så är jag ju bara jag och då hinns det inte alltid med. Tänker att fredagar blir min dag till er helt enkelt, ja och såklart även under veckan men det känns skönt med en blogg-dag inbokat i kalendern.

Hörde den här låten på Nicolettas dansuppvisning i julas och just nu går den varm i högtalarna i huset samtidigt som ljuset flödar in och tangenterna ryker..

Ha nu en toppenfredag och helg när du väl kommer till det!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hej Valerie! Vad är det för fin färg/kulör du har på väggarna?

  1. Valerie Aflalo

   Hej,

   Det är färgen Paviljong från Alcro:)

  2. Valerie Aflalo

   Det är Paviljong från Alcro!:)

 2. Åh va roligt, vill gärna se!

  Kram & trevlig helg!

 3. Elisabeth

  åhh vad roligt!! Jag skulle vilja se mer inredning och mer av ert hem!! Det är mitt drömhem!! Så underbart fint har ni!

  trevlig helg 😀

 4. Du är fantastiskt på att inspirera! 🙂
  Skulle just nu önska inspiration på innerdörrar:) svårt tycker jag. Vill inte ha för snirkliga men kanske inte heller helt släta.. vågar man färg? Hur har ni valt?