Livets liv & ett vitare sådant

– Visas i samarbete med Aqua Dental –

 Tog mig ett litet glädjeskutt så här sista dagen på semestern! Man kan liksom inte låta bli när man har en strand som denna precis utanför vår bungalow.

Vi har fått tillbringa en hel vecka tillsammans med att bara vara vi och kan inte minnas när jag senast kände mig såhär utvilad och lugn i sinnet. Lite pirrande kär också faktiskt! Var och blekte tänderna precis innan vår resa och det är jag så glad för, när ljuset kommer fram så ser man alla skavanker som inte syns under vintermånaderna.

Fina bikinin kommer från My Jemma! 

Beställde fruktfat på stranden varje dag, min favorit är papaya med lite pressad lime på..mmm. Så gott! men alla frukter smakar så mycket mer än hemma att man måste passa på.

Hej på er,

Så var vi ju hemma igen efter en hel lång vecka av sol, bad & kärlek. Sitter på mitt kontor och jobbar järnet nu, det är så mycket att stå i när man varit borta men massor av roliga samarbeten som låg här hemma och väntade.

Har ju massor av med fler bilder att visa er och jag tänker också att jag ska göra en Tulum guide till er som är sugna på att kanske resa dit eller om man kanske bara vill drömma sig bort lite.

Tänkte att ni skulle få se lite mer om min tandblekning som jag gjorde på Aqua Dental precis innan jag lämnade ett vintrigt Stockholm bakom mig. Hade tänkt att jag bara skulle bleka tänderna lite för att fräscha upp men det slutade med att jag även gjorde en helrengöring med både lagning av hål och ett besök till tandhygienist innan jag tillslut gjorde blekningen. Nu när det är gjort är jag så glad att jag tog tag i detta och tandläkaren och tandhygienisten var så himla duktiga att ha att göra med att jag inte kände av den oro jag brukar ha innan jag går till tandläkaren.

Så här såg det ute före…

och så här såg det ut efter…

Blev så nöjd!!

Nu var inte mina tänder jätte gula från början, mest bara på sidorna och på underkäken men jag tycker att den lilla skillnaden det blev känns fräscht och snyggt. Vill ju inte ha sockerbitar till tänder utan bara att det ska se snyggt och naturligt ut. Kommer att bli mycket bättre på att ta hand om mina tänder sen jag gjorde detta och et har man ju igen sen när man blir äldre. Framförallt när det gäller att laga hål och ta bort tandsten!

Ha nu en grym dag!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Bästa är ju att inte FÅ hål i tänderna! Inte småäta, inga söta drycker, undvika socker stort sett helt (godis, läsk, fikabröd högst en gång i veckan) borsta noga morgon o kväll, t-tråd några ggr i veckan, ev skölja med fluor. Har man konstaterad karies, laga hålet direkt, annars växer det och kan sluta med rotfyllning i värsta fall ta bort tanden =(

    1. Valerie Aflalo

      Yes, helt sant!! Haha tre graviditeter har satt sina spår. KRAM

  2. Therese malm

    Letar efter en bra tandhygienist, vad hette din?