Maya & Kin- Toh

Cyklade förbi Maya ruinerna som ligger utmed stranden i Tulum häromdagen. Det måste ha varit den varmaste dagen hittills och såå mycket folk! Lite kul att ha sett dom och faktiskt så var det riktigt coolt att se hur och var dom levde då!

Utsikten går ju inte att klaga på heller.

Här i Tulum kan man i princip cykla till allt och jag älskar just det! Stannade till på Kin- Toh för att äta lunch efter ruinerna, blev även en middag där på kvällen som ni ska få se mer av också.

 På Kin-Toh finns det en gångbro mellan dom två restaurangerna och hela hotellet ligger uppe i träden. 

  Heeelt amazing!! Tänk att glida in här uppe och äta middag med vänner eller med sin kärlek. Inte helt fel. vi bokade sent så det blev ett mysigt bord med samma fina utsikt! Min topp och kjol är ifrån mig:)

Nu, dags för frukost sen hänga på stranden!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Vilken paradis! Du tar så vackra bilder, njuter av att kika in här. Vi vill till Mexico och då helst Tulum, men det blir inte än på ett tag, årets resor bokade och nästa år vid den här tiden blir det Thailand. Men sen! Sen blir det Mehico!! En dröm sen länge och jag tror barnen kommer älska det med.
    Tack för att vi får ”hänga med” på er resa här genom bloggen, så härligt att få se alla fina ställen 💕

  2. Ser verkligen heeeeeelt fantastiskt ut!! Njut njut njuuuuut!!

  3. Åsa Schölander

    Så härligt👌🌴🌊
    Magic Mexico🌟😘