Första dagen

Heeeej från Tulum,

Åh, hoppas att ni har det fint därhemma:)

I dag har vi haft en typisk första dagen på semestern. Ni vet känslan, lite blek och osäker på vart man ska ta vägen.. haha. Vi har försökt att orientera oss lite så vi hyrde cyklar och cyklade runt här utmed stranden. Det är verkligen såå fint och precis så underbart som jag minns.

Nu har vi kommit tillbaka efter en middag på Gitanos här i Tulum och ska strax gå in på rummmet och krypa ner i sängen och se bågon mysig film.

När vi packade upp idag så insåg jag att vi glömt alla mina hårprodukter och krämer hemma, så vi stannade till på ett Mexikanskt supermercado för att köpa. Ska bli spännande att prova, shampo med kokos och härinpackning med macdamia nötter. Haha.

Wifi funkar inte jättebra här så jag får titta in till er lite via min l- phone så fort jag har nät!

Kram från mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh det ser helt fantastiskt ut:)
    Ha en fortsatt underbar semester och bara njut<3
    Kram Sofia