To do:s in Tulum

 

  Här ska vi bo några nätter, Be Tulum!

Såå galet härligt!! 

Nu kommer vi inte ha ett värstingrum som detta men bara att få vara där är ju drömmen.. 

Egentligen så har vi inte gjort några stor planer inför resan till Tulum. Vi ska flyga charter, då åker man direkt och bo några nätter på att annat hotell, Cabanas Los Lirios.

Här ska vi bo några nätter och då tänker jag mig  att vi gör en del utflykter som tex att besöka en Cenote eller åka till stranden där man kan se sköldpaddor. Sist vi var där så hade dom stängt för allmänheten, vilket såklart är bra det med. Annars så skulle jag jättegärna vilja åka ut i djungeln och se djurlivet lite närmre. Tycker att det är så spännande med alla fåglar och växter som känns exotiska för oss som bor i den här delen av världen.

Sen så ska vi ju äta gott också och här har jag redan nu några favoriter, Posada Margarita och Raw love men tänker mig att vi kommer hitta massor av nya härliga ställen nu när vi är där.

Fast utan barn den här gången då;)

Posada Margarita…mmmm…

Raw Love är ett favoritställe för fika och frukost som ligger precis bredvid vårt hotell. Gissar att det blir en del frukostar där:)

Lovar att ni ska få följa med på allt härligt och att jag ska dela med mig av mina absolut bästa tips, jag är ju som ni vet en riktig Mexiko-lover!!

Dags att åka nu då, vi ses i Tulum tjejer!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så underbart och drömmigt 😍
    Njut och ha en fantastisk vecka. Kram

  2. Ha en underbar semester